Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 13°. Overdag is het zonnig en droog. Er staat een matig briesje uit het N.O. De aangevoerde lucht is e… twitter.com/i/web/status/1…

Open dag historie van de luchtvaart

9 april 2019

Het evenement vindt plaats op 23 juni 2019

Modelvliegclub Apollo ’68 uit Horst organiseert met stichting PHantasy in Blue op zondag 23 juni een open dag in het teken van de historie van de luchtvaart.

De modelvliegclub wil met de open dag een bijdrage leveren aan de 800e verjaardag van Horst aan de Maas. In die 800 jaar historie hebben niet alleen verrijdbare vervoersmiddelen zich ontwikkeld, ook de luchtvaart nam grote sprongen. Tijdens de open dag wordt de luchtvaartgeschiedenis zo volledig mogelijk in beeld gebracht. Er vliegen schaalmodellen van de allereerste vliegtuigen tot het moderne jet-tijdperk.
Het publiek mag gedurende de dag voor één keer, onder begeleiding van leden van de club, tussen de historische modellen lopen. 

De open dag vindt plaats op het modelvliegveld aan Op de kamp 4 in Horst. Toegang en parkeren zijn gratis. De demonstraties beginnen om 11.00 uur en duren tot 18.00 uur.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)