Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 13°. Overdag is het zonnig en droog. Er staat een matig briesje uit het N.O. De aangevoerde lucht is e… twitter.com/i/web/status/1…

Open dagen Flores in Terra

8 juni 2019

Het evenement vindt plaats op 15 juni 2019

Flores in Terra is een kwekerij en groothandel, die uitsluitend levert aan de handel en tuincentra. Het assortiment omvat een grote collectie bijzondere en exclusieve exotische, mediterrane en kuipplanten. Waarbij continu gezocht wordt naar planten die in het Nederlandse klimaat gedijen.

Zo worden er regelmatig nieuwe planten aan het assortiment toegevoegd. Inmiddels hebben wij in het assortiment meer dan 80 soorten en variëteiten mediterraan en tropisch fruit. Van vijgen en kaki’s tot citrussen.

Iedereen is tijdens de open dagen van 8 t/m 15 juni van harte welkom om vrij rond te lopen in de kassen van maar liefst 20.000 vierkante meter. Hier zijn meer dan honderd verschillende soorten planten van over de hele wereld te vinden in alle soorten en maten. Het betreft planten die vaak niet te vinden zijn bij tuincentra.

Flores in Terra is ook de grootste Musa ( Tuinbanaan ) kwekerij van Europa. Regelmatig hebben wij op onze kwekerij dan ook bananenplanten in bloei staan.Ook worden onze producten wekelijks gebruikt bij Eigen Huis en Tuin.

Bezoekers kunnen daarnaast allerhande vragen stellen over de planten en volop gebruik maken van de vele speciale aanbiedingen. De toegang is van 10.00 tot 17.00 uur ( ook tijdens de Pinksterdagen en is alle dagen gratis. Het adres Slooierweg 13 Melderslo. www.floresinterra.nl


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)