Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum ± 16°. Zondagochtend bewolkt en er zijn perioden met regen. Na de middag wordt het op 'n bui na droog met e… twitter.com/i/web/status/1…

Opening De Rozenhof

11 juni 2019

Het evenement vindt plaats op 16 juni 2019

De Rozenhof Lottum is het podium voor de rozensector, met de nadruk op de meest gezonde duurzame tuinrozen. Op zondag 16 juni vindt om 13.30 uur de officiële opening plaats van de vernieuwde en uitgebreide Rozenhof.

Voormalig rozenkoningin Joya Hanegraaf presenteert nogmaals het lied Eternity. Direct aansluitend is er live-muziek van de bekende Lottumse band Chapter.

De Rozenhof organiseert van 19 t/m 23 juni de Potrozenshow. Kwekers, tuincentra en veredelaars zenden hun beste en mooiste potrozen voor de drie categorieën ‘beste tuinroos’, ‘beste stamroos’ of ‘beste tafelroosje’ in. Deze worden door de vakjury, een afvaardiging van zowel Groei en Bloei Noord Limburg als van Groei en Bloei Nederland en door leden van rozenverenigingen vakkundig beoordeeld.

Tevens kunnen bezoekers aan de rozentuin en kenniscentrum de ingezonden rozen keuren en de favoriete potroos kiezen. Verder is er speciale aandacht voor de categorie ‘de mooiste rozenshow’. Deelnemers maken een aantrekkelijke creatie met rozen en/of combinaties met andere planten om de bezoekers te inspireren en de vele mogelijkheden van potrozen in de eigen tuin, op het terras of balkon tentoon te stellen. 


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)