Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 11°. In de ochtend zon, na de middag ook enkele stapelwolken. Op de meeste plaatsen blijft het droog.… twitter.com/i/web/status/1…

Organisaties aan het woord bij Reindonk

Streekomroep Reindonk zal vanaf woensdag 4 mei starten met een nieuw programma 'Studio 2b'. In dit programma komen wekelijks organisaties aan bod om in een soort van 'elevator pitch' van één minuut te vertellen wat zij het aankomend weekeinde voor activiteit organiseren.

 
"Wekelijks komen verschillende activiteiten aan bod", aldus Gemmy Winnen, bureauredacteur van het programma. "We zijn hiervoor op zoek naar verenigingen, instellingen en dergelijke, die zonder commerciële insteek graag wat pr voor hun activiteit willen maken", vervolgt Winnen.
 
Het programma zal afwisselend worden gepresenteerd door Veronique Klaassen, Fieke Meijers en Sandra Vestjens. "We hebben onlangs geoefend en hebben er ontzettend veel zin in", zo vertelt Fieke Meijers. "Verenigingen en instellingen willen we graag oproepen om hun aankondigingen, voorzien van contactgegevens te mailen naar redactie@reindonk.nl", zo geeft Gemmy Winnen aan. 

Uiteraard maakt de redactie wekelijks een keuze in het aanbod. "We starten met wekelijks drie activiteiten op televisie, maar de andere activiteiten komen vanzelfsprekend wel op andere media binnen onze organisatie", aldus Winnen.

Naast het nieuwe TV-programma 'Studio 2b', is informatie vanuit verenigingen en niet-commerciële organisaties altijd gratis te plaatsen bij de streekomroep. Een mailtje met gegevens, aangevuld met foto's wordt door de redactie altijd verwerkt voor publicatie op beeldkrant, internet, social media, radio en televisie.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)