Menu

Twitter feed Reindonk

Oxalis levert koppositie in

25 oktober 2017

Oxalis 1 nam het op zondag 15 oktober, voor de laatste veldwedstrijd van het jaar, op tegen Celeritas (S) 1 in het Brabantse Schijndel. De koppositie stond op het spel, de teams waren aan elkaar gewaagd.

Oxalis ging goed van start op de mooie nazomerse dag en wist binnen vier minuten een 0-2 voorsprong te pakken. Vervolgens kwam Celeritas op gang, werkte haar achterstand snel weg en zette deze zelfs om in een 5-3 voorsprong. Oxalis kwam langzaam dichterbij, maar de thuisploeg was de dames steeds net een stapje voor waardoor de stand in het voordeel van Celeritas bleef. Met een ruststand van 9-6.

In de tweede helft begonnen de dames van Oxalis slordig, waar Celeritas op haar beurt van profiteerde. Na een kwartier was de achterstand 13-7. Met nog 15 minuten op de klok lukte het Oxalis om Celeritas uit haar spel te krijgen en vielen er kansen. Oxalis kwam dichtbij tot 15-12, maar daar hield het op. De thuisploeg herpakte zich en liet Oxalis niet meer aansluiten. De dames van Oxalis vochten tot het einde voor elke bal maar moesten desondanks nog twee tegendoelpunten incasseren. Celeritas neemt met de winst de koppositie over in de competitie. Eindstand Celeritas (S) 1 - Oxalis 1: 17-12. Zondag 12 november start de zaalcompetitie.

(Verslag: Oxalis)


© 2018 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)