Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 11°. In de ochtend zon, na de middag ook enkele stapelwolken. Op de meeste plaatsen blijft het droog.… twitter.com/i/web/status/1…

Oxalis mist te veel kansen en verliest

13 mei 2019

Na twee weken rust gingen de dames van Oxalis zondag 12 mei op weg naar Schijndel om te spelen tegen Celeritas/Avanti 1. De vorige keer nam Celeritas/Avanti de punten mee naar huis, het was nu aan de dames van Oxalis om dit te doen.

In het begin van de wedstrijd wisten beide ploegen de korf meteen goed te vinden. Zo ging het de eerste minuten gelijk tegen elkaar op. Na 4 minuten spelen stond er een gelijkspel van 2-2 op het scorebord. Naarmate de eerste helft vorderde werd het voor Oxalis steeds lastiger om de kansen af te maken. De dames wisten de mooiste kansen te creëren, maar het afronden hiervan was heel erg lastig. De dames uit Schijndel daarentegen wisten de korf wel een aantal keer te vinden, waardoor Oxalis met een stand van 5-2 de rust in ging. 


Vol goede moed ging Oxalis de tweede helft in. Celeritas/Avanti wist de score te openen en kwam op 6-2. Oxalis wist vervolgens snel na elkaar twee keer te scoren, waardoor ze hoop op de overwinning bleef houden. Helaas bleven de dames in de rest van de tweede helft te veel kansen missen, waardoor het verschil steeds groter werd. Celeritas/Avanti bepaalde de eindstand op 11-7.

Zondag 19 mei spelen de dames van Oxalis om 12.00 uur de lokale derby tegen de koploper Melderslo 1 op sportpark Wienes in Hegelsom.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)