Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum ± 1° met lokaal vorst a/d grond. Ook kans op een nevel- of mistbank. Overdag zonnig en droog. Max. 14°. Wind: OZO 2 Bft.

Oxalis verliest eerste wedstrijd overgangsklasse

14 november 2017

Na het zaalkampioenschap vorig seizoen mocht Oxalis 1 afgelopen zondag starten in de overgangsklasse. De eerste tegenstander, DAKOS uit Someren, ontvingen de dames in eigen huis.

Door: SV Oxalis

Vanaf minuut één waren de ploegen aan elkaar gewaagd en vielen er doelpunten aan beide kanten. Echter, DAKOS was erg schotzuiver en Oxalis steeds net een stapje voor. De thuisploeg had iets meer moeite met de afronding waardoor de dames wel bij DAKOS in de buurt bleven, maar niet de voorsprong te pakken kregen. Met een stand van 8-10 gingen de ploegen de rust in, het kon nog beide kanten op vallen.

De tweede helft begon zoals de eerste geëindigd was, tot een stand van 11-13. De loepzuivere afstandsschoten van DAKOS legde Oxalis voor een kwartier het zwijgen op, waardoor de dames uit Someren uitliepen naar 11-19. Oxalis herpakte zich. Hun overtuiging werd beloond met doelpunten wat er voor zorgde dat de thuisploeg terug kwam naar 16-20. Het kon nog de goede kant op vallen en dat wisten de dames zelf ook. 

 
Tot en met de laatste minuut bleven ze voor elkaar werken, maar helaas was het net niet genoeg. Ondanks dat de punten met de tegenstander mee naar huis gaan, mogen de dames van Oxalis tevreden terug kijken op deze wedstrijd. Eindstand Oxalis 1 - DAKOS 1: 16-21.


© 2018 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)