Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum ± 16°. Zondagochtend bewolkt en er zijn perioden met regen. Na de middag wordt het op 'n bui na droog met e… twitter.com/i/web/status/1…

Oxalis wint van Rietvogels

11 juni 2019

Op zondag 2 juni reisde Oxalis af naar Riethoven, om tegen Rietvogels 1 te spelen. De vorige keer dat ze elkaar tegenkwamen, had Oxalis de punten thuis kunnen houden dankzij een mooie overwinning. Dit was op deze bloedhete zondag opnieuw het plan.

In het begin van de eerste helft werden er goede kansen gecreëerd en goed naar de kansen gezocht. De verdediging wist het prima onder controle te houden en zo bleef het lange tijd 0-0. Na een kwartier spelen wist Oxalis de korf te vinden en had ze een voorsprong te pakken. Echter wist Rietvogels snel de aansluiting te vinden en twee minuten laten was het al weer gelijk. Het bleef in score gelijk opgaan, waardoor de dames uit Horst aan de Maas met een magere voorsprong van 4-5 de rust in gingen.

In de tweede helft wist Oxalis snel de score te openen en kwam ze op een voorsprong van 4-6. Ze wisten deze voorsprong steeds te behouden in de tweede helft, ondanks dat Rietvogels telkens dichtbij kwam. In de hitte wisten de dames van Oxalis goed door te vechten en de overwinning te pakken. Ze wonnen met 9-12.

De laatste competitiewedstrijd van dit korfbalseizoen speelt Oxalis 1 op zondag 16 juni tegen MKV 1 om 12.00 uur op sportpark Wienus in Hegelsom.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)