Menu

Twitter feed Reindonk

Oxalis wint!

11 februari 2019

Korfbal - Op zondag 10 februari stond opnieuw een belangrijke wedstrijd voor Oxalis op het programma. Deze wedstrijd was een strijd om plek 3 op de ranglijst. De vorige keer had Oxalis van Klick’15 verloren, dus de dames hadden iets goed te maken! 


Oxalis begon meteen sterk aan de wedstrijd. In de eerste vijf minuten vielen er snel twee doelpunten. De meiden van Klick'15 hadden hier snel een antwoord op en vijf minuten laten was de stand alweer gelijk. Er werden heel veel kansen gecreëerd, maar veel van deze mooie acties werden niet afgemaakt. Langzaam wist Oxalis beter de korf te vinden en een voorsprong op te bouwen in de eerste helft. Dit zorgde voor een ruststand van 10-7. 

Klick'15 begon de tweede helft sterk en opeens was de voorsprong nog maar één doelpunt. Het was zaak om de regie in de wedstrijd weer over te pakken en de kansen af te maken. Oxalis bouwde langzaam maar zeker weer een voorsprong op. Toch gaf Klick'15 zich niet zomaar verloren. De dames wisten het hoofd echter koel te houden en de wedstrijd goed uit te spelen. De eindstand werd 14-11. Door deze winst verstevigt Oxalis de derde plek! 

Volgende week zondag 17 februari, speelt Oxalis om 13.30 uur tegen DSV 1 in de Kruisweide in Sevenum.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)