Menu

Twitter feed Reindonk

Oxalis zet winnende reeks voort

9 oktober 2017

Oxalis heeft thuis tegen SVO uit Ooij met 15-10 gewonnen en blijft daarmee mee doen om het veldkampioenschap in de 1e klasse.

De start van de wedstrijd was aan de kant van Oxalis moeizaam. Kansen werden gecreëerd, maar het kostte ook moeite om deze te verzilveren. Dit zorgde ervoor dat SVO in de wedstrijd kon blijven en hoop bleef houden op een overwinning. Maar de dames van Oxalis lieten dit laatste niet zo ver komen. Met enige moeite vond Oxalis de korf en scoorden de dames enkele doelpunten. Met een kleine voorsprong van 6-4 ging Oxalis de rust in.

In de rust werd er positief gecoacht, met het idee dat als de dames meer beleving en geloof in de wedstrijd konden brengen, de twee punten in Horst bleven. Na de rust ging het spel verder waar het geëindigd was in de 1e helft. Na een kleine 10 minuten spelen konden de dames een klein gaatje slaan in de score. Na meerdere mooie combinaties en vertrouwen in de kansen die kwamen, werd de wedstrijd uitgespeeld naar een 15-10 overwinning en waren de twee punten binnen, en belangrijker handhaaft Oxalis haar koppositie.

Aanstaande zondag 15 oktober speelt Oxalis de belangrijke wedstrijd tegen de nummer twee Celeritas uit Schijndel.


(verslag: Oxalis)


© 2018 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)