Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum 12 à 14°. Overdag is het opnieuw zonnig en droog met hooguit wat dunne sluierbewolking. Het wordt met 31° t… twitter.com/i/web/status/1…

Paok Saloniki en Lierse naar Horst

29 juni 2017

Opnieuw komen er twee buitenlandse profclubs naar Horst om zich voor te bereiden op het nieuwe voetbalseizoen. Vanaf zondag is de Griekse topclub PAOK Saloniki in de gemeente en daarna komt de Belgische tweedeklasser Lierse SK.

Beiden clubs verblijven in het Parkhotel in Horst en trainen bij voetbalclub RKSV Wittenhorst.

PAOK, de nummer twee in de Griekse competitie afgelopen seizoen, is van 2 tot en met 16 juli op trainingsstage in Horst. De club speelt deze periode vier oefenwedstrijden, waarvan twee in Swolgen bij amateurclub Sporting ST: op 4 juli tegen de Belgische eersteklasser AFC Tublize en op 9 juli tegen de Oekraïense kampioen Shakhtar Donetsk.

Verder speelt PAOK nog twee oefenwedstrijden buiten de regio, op 12 juli tegen VVV en op 15 juli tegen Ajax in Amsterdam.

Het Belgische Lierse is van 17 juli tot en met 21 juli in Horst. De Belgen oefenen op 19 juli bij Wittenhorst tegen RKC Waalwijk. De wedstrijd op Sportpark ter Horst begint om 16.00 uur.

De afgelopen jaren kwamen onder meer Porto, Galatasaray, Valencia en FC Utrecht al naar Horst voor een trainingskamp. Op dit moment is KRC Genk in Horst.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)