Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 11°. Overdag is het uitgesproken zonnig en droog. 's Middags zonkracht 6. Het wordt met 28° zomers warm. Wind: O.N.O. 2 Bft

Pastoor Verheggen naar zuid Limburg

11 augustus 2019

De zeereerwaarde heer Ruud Verheggen wordt de nieuwe pastoor van de parochies in Eijsden, Mariadorp en Oost-Maarland in het dekenaat Gulpen. Hij is nu nog pastoor van zeven parochies in het cluster Maasdorpen in het dekenaat Horst. De installatie in Eijsden, Mariadorp en Oost-Maarland zal op zondag 13 oktober plaatsvinden.

De 50-jarige Pastoor Ruud Verheggen komt oorspronkelijk uit Nederweert. Hij werd in 1993 tot priester gewijd. Sinds 1999 was hij administrator en later pastoor van de parochies Johannes de Doper in Meerlo, H. Lambertus in Swolgen en Onze-Lieve-Vrouw Troosteres der bedrukten in Tienray. In 2015 werd zijn benoeming uitgebreid met de parochies O.-L.-Vrouw Tenhemelopneming in Grubbenvorst, H. Gertrudis in Lottum, H. Nicolaas in Broekhuizen en H. Naam Jezus in Broekhuizenvorst.

Verheggen wordt nu pastoor van de parochies H. Martinus in Eijsden, H. Jozef in Oost-Maarland en Maria Tenhemelopneming in Mariadorp. In Eijsden en Oost-Maarland volgt Verheggen pastoor Hans Janssen op, die een nieuwe benoeming heeft in Heerlen-Noord. Mariadorp had al langere tijd geen eigen pastoor meer, maar werd bestuurd door een administrator (pastoor Roy Driessens van Mesch).

Foto: www.kleinlourdes.nl


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)