Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 8° met hier en daar een nevel of mistbank. Overdag zonnig met enkele stapelwolken. Het blijft droog. M… twitter.com/i/web/status/1…

Peel, Pils en Polka carnavalshit Griendtsveen

2 februari 2018

C.S. de Klotbultjes heeft dit jaar zijn eigen carnavalskraker, Peel Pils en Polka van Sander Voets. De carnavalsvereniging uit Griendtsveen dingt met dit nummer mee naar de prijzen in de gemeente Deurne.

De carnavalsvierders uit Griendtsveen hopen op een mooie stunt en als deelnemer uit Horst aan de Maas te winnen in de aangrenzende gemeente. De stemmen worden tot 7 februari 18.00 uur verzameld via www.dmgdeurne.nl/carnavalskraker-2018/.

'Wat begon als een grapje aan de tap tijdens carnaval van De Klotbultjes Griendtsveen, is een mooie beschrijving geworden van het gevoel wat ik door de jaren heen heb gekregen nu ik in Griendtsveen woon,' aldus Voets.
De zingende automonteur en zijn hele gezin doen intensief aan carnaval. Vrouw Ilse is secretaris van De Klotbultjes, dochter Sara danst bij de dansmarietjes en zoon Wouter is lid van de raad van 11.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)