Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 11°. In de ochtend zon, na de middag ook enkele stapelwolken. Op de meeste plaatsen blijft het droog.… twitter.com/i/web/status/1…

Plan behoud basisschool Griendtsveen gepresenteerd

14 maart 2019

Maandagavond, 13 januari heeft de stuurgroep ‘Onze toekomst’ uit Griendtsveen haar plan van aanpak gepresenteerd aan het bestuur van Dynamiek Scholengroep. Het plan is gericht op behoud van de basisschool in de kern Griendtsveen. De toekomst hiervan is onzeker door dalende leerlingaantallen.

Het plan is in korte tijd - en met inbreng van een groot aantal inwoners van Griendtsveen - tot stand gekomen. Ook de leerkrachten van de basisschool hebben er aan meegewerkt. Diverse werkgroepen hebben voorstellen uitgewerkt op het gebied van financiën, onderwijsvisie en PR. 'Samen heeft het dorp de schouders eronder gezet omdat iedereen zich realiseert wat basisschool De Driehoek betekent voor de aantrekkelijkheid en leefbaarheid van Griendtsveen', aldus de stuurgroep.

Jos Baggen - bestuurder van Dynamiek Scholengroep - zegt onder de indruk te zijn van de energie, saamhorigheid en positieve houding waarmee het dorp aan het plan heeft gewerkt. 'Het plan is met complimenten aan alle betrokkenen positief ontvangen. Dhr. Baggen heeft toegezegd om zorgvuldig naar de voorstellen te kijken' zo reageert Dynamiek. Over 2 weken hebben stuurgroep en bestuur een vervolgafspraak. De Stuurgroep ziet dit gesprek vol vertrouwen tegemoet.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)