Menu

Twitter feed Reindonk

Plannen sportpark America/Meterik vorderen

19 maart 2018

Werkgroep SAAM werkt momenteel hard aan de verdere invulling van het aan te leggen sportpark voor de voetbalverenigingen van America en Meterik en de tennisclub van America. “Het lijkt stil, maar er gebeurt veel!”, laat SAAM weten.

De gemeenteraad stelde eind vorig jaar 155.000 euro beschikbaar voor verdere planvorming en opstarten van bestemmingsplanprocedure voor een nieuw gezamenlijk sportpark aan de Schiksedijk/Eickhorsterweg.

Aan de hand van een gedetailleerd plan van buro Kragten wordt gewerkt aan de verdere invulling van het aan te leggen sportpark. Daarbij wordt ook gekeken of wellicht andere binnen- of buitensporten en –activiteiten hierbij aan kunnen sluiten.

De volgende mijlpalen zijn volgens SAAM de ledenvergaderingen van de verschillende verenigingen eind april/begin mei en de gemeenteraadsvergadering van 3 juli. Daar wil de werkgroep de definitieve plannen en de begroting aan de gemeenteraad voorleggen voor goedkeuring.

De werkgroep roept mensen op mee te denken of te werken: “Als je goede ideeën hebt, of wilt graag mee de handen uit de mouwen steken: laat dit dan aan een van de bestuursleden van de vereniging weten”.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)