Menu

Twitter feed Reindonk

Predilection en Sparks naar de Beatleskelder in Liverpool

16 oktober 2017

De bekende Horster coverbeatbands Predilection en de Sparks zijn door het management van de Cavern Club in Liverpool uitgenodigd om in de kelder te spelen waar de Beatles ooit begonnen zijn. 

Dit zal plaatsvinden in het weekend van 25 t/m 29 april 2018.

Voor fans van de Beatles, maar ook voor andere sixties/seventiesmuziekliefhebbers is dit een heilige plaats. Duizenden bezoekers over de hele wereld hebben deze kelder, waar de Beatles voor het eerst optraden, al bezocht.

Helemaal vreemd is het voor de Horster bands niet om uitgenodigd te worden in Engeland om op te treden. In het voorjaar van 2017 nog werd er voor enkele optredens een gezamenlijke tour georganiseerd naar Folkestone aan de Zuidkust. Maar liefst 3 grote bussen met fans begeleidden de Sparks en Predilection op die tour.

Ook op de reis naar liverpool mogen fans mee. Naast een bezoek aan de optredens van Predilection en de Sparks op de donderdagavond en de vrijdagmiddag wordt er op zaterdag een Magical Mystery Tour georganiseerd en kan het Beatlesmuseum worden bezocht. Fans die mee willen dan kunnen alvast een optie nemen op de reis.


© 2018 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)