Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 14°. Overdag zonnige perioden, afgewisseld door wat stapelwolken of sluierbewolking. Het blijft droog.… twitter.com/i/web/status/1…

Presentatie zwemster Lisa Dreesens

9 juli 2019

Het evenement vindt plaats op 14 juli 2019

De uit Venray afkomstige topzwemster Lisa Dreesens heeft zich ten doel gesteld in september 2019 het kanaal van Dover (Engeland) naar Calais (Frankrijk) over te zwemmen. Een sportieve uitdaging, die veel voorbereiding vergt. Op zondag 14 juli presenteert ze haar interessante verhaal aan het publiek bij Blauwebessenland in America. De presentatie is voor iedereen gratis toegankelijk en begint om 14.00 uur.


Door de lange afstand, de sterke stromingen, de hoge golven, het zoute water, de grote hoeveelheid kwallen, de kou, het veranderende getij en de grote hoeveelheid schepen die het kanaal bevaren, is de kanaaloversteek van Dover naar Calais de zwaarste open water wedstrijd ter wereld. Lisa gaat dus een enorme uitdaging aan, die veel voorbereiding vergt. Ze licht haar indrukwekkende verhaal en intensieve trainingsschema graag toe aan haar omgeving.

Op 13 en 14 juli organiseert Simply the Bes in samenwerking met NFO ‘de Fruitigste zachtfruitdagen’. 19 telers stellen tijdens deze dagen hun deuren open voor publiek en verzorgen rondleidingen en activiteiten. Blauwebessenland is een van de deelnemende telers. Kijk voor meer informatie, overige deelnemende telers, openingstijden en activiteiten op www.zachtfruitdagen.nl.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)