Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum 12 à 14°. Overdag is het opnieuw zonnig en droog met hooguit wat dunne sluierbewolking. Het wordt met 31° t… twitter.com/i/web/status/1…

Prins Luuk en prinses Anneke bij De Klotbultjes

15 januari 2017

Tijdens de talentenjacht 'Griendtsveen’s got talent!' op 14 januari zijn de nieuwe jeugdprins en jeugdraad van Griendtsveen bekend gemaakt. Luuk Vermeulen, die vooraf aftrad als Vorst, werd later op de avond tot veler verrassing tot prins uitgeroepen. Anneke Kanters is gekroond tot prinses.

Luuk I en Anneke I zijn de 50e regenten van het Klotbultjesrijk. De twee zijn in het dagelijks leven scholieren van het Hub van Doornecollege in Deurne. De prins doet het vierde jaar VMBO kader. De prinses zit in het derde leerjaar richting Zorg en Welzijn. Het prinselijk paar wordt ter zijde gestaan door adjudanten Bart van der Sterren en Merijn van Stekelenburg. Samen met een complete Raad van Elf en 17 dansmarietjes gaan ze van de carnaval in Griendtsveen een groot feest maken.

Prins Luuk I en prinses Anneke I gaan regeren onder de spreuk: 'Jong geleerd is oud gedaan, want met carnaval gaan we er met zijn allen tegen aan.' Het prinselijke paar wordt een receptie aangeboden in 'de Zaal' in Griendtsveen op zondagmiddag 12 februari tussen 11 voor twee en 11 over vier.

Foto's: Joris Maas, Griendtsveen


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)