Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum 12 à 14°. Overdag is het opnieuw zonnig en droog met hooguit wat dunne sluierbewolking. Het wordt met 31° t… twitter.com/i/web/status/1…

Prinsenparade van start op televisie

Na het succes van vorig jaar brengt Omroep Reindonk ook dit jaar weer een PrinsenParade op televisie. Presentator Louis Vullings ontvangt daarin alle carnavals-prinsen, adjudanten en vorsten uit onze gemeente.

Het programma komt dit jaar vanuit activiteitenboerderij De Wevert in Horst. Alle verenigingen waren aanwezig op de opnamedag vorige maand. Alleen GMV De Plaggenhouwers uit Grubbenvorst moesten door privé-omstandigheden verstek laten gaan.

Volgens Vullings waren de opnames van de PrinsenParade weer een groot succes. “De verenigingen zijn zeer positief over deze ontmoeting tussen diverse prinsen. Ik ben nu al benaderd door een vereniging die volgend jaar een jubileumprins heeft of we het programma dan in hun dorp willen opnemen”, zegt Vullings.

Naast gesprekken met prinsen, adjudanten en vorsten is er ook muziek in het programma van Anita Rosendorf, Björn van Berkel, Cornetto's en Aaltied noeit te laat!!!.

De PrinsenParade is deze week iedere dag vanaf 17.00 uur te zien na Focus.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)