Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 11°. In de ochtend zon, na de middag ook enkele stapelwolken. Op de meeste plaatsen blijft het droog.… twitter.com/i/web/status/1…

Proclamatie 57e Dreumelprins op Reindonk

23 januari 2019

Zaterdagavond, 26 januari, vindt de proclamatie van de 57e prins van C.V. “D’n Dreumel” uit Horst plaats. Traditiegetrouw is Streekomroep Reindonk bij deze happening live aanwezig via radio en Facebook.
Vanuit de studio zal Peter Berghs regelmatig schakelen met de verslaggevers Chrit Driessen en mede-gastpresentator Maikel van Helden, die de sfeer vanuit de Mèrthal proberen over te brengen naar de luisteraars. Met het nodige giswerk, zullen zij samen met de luisteraars én het aanwezige publiek ter plaatse, proberen om “Ût béste bewaarde geheim vaan Hôrs”, te ontrafelen. Uiteraard wordt de gehele proclamatie van de nieuwe Dreumelprins live uitgezonden.

De muzikale omlijsting van deze uitverkochte avond in de Mèrthal, is in handen van de Dreumelband. Verder zijn er op deze avond o.a. optredens van “De Breurkes, De Toddezèk en Wir Sind Spitze”. Hier zullen we op de radio regelmatig live naar toe overschakelen. De uitzending op Reindonk start om 20.00 uur.
In het nieuws- en actualiteitenprogramma “Wiekendproat”, tussen 17.00 – 19.00 uur, kunt U alvast luisteren naar een korte voorbeschouwing op deze avond.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)