Menu

Twitter feed Reindonk

Programma Funpop 2018 bekend

13 april 2018

Het complete programma voor de 22e editie van Funpop is bekend. Zaterdag 26 en zondag 27 mei staan er op het evenemententerrein Kasteelpark Ter Horst in Horst optredens gepland van Danny Vera, Maan, Wolter Kroes, Yes-R en Nienke.

Het openluchtfestival voor mensen met een verstandelijke beperking, hun familie, vrienden en bekenden wordt jaarlijks bezocht door ruim 6.000 bezoekers uit heel Nederland. Inmiddels is de online kaartverkoop van start gegaan.

Naast muziek zijn er ook veel actieve en ontspannende dingen te beleven op Funpop. Zo kunnen bezoekers zich laten schminken, knutselen, dansen in een dance tent of worden ze vermaakt door diverse theaterfiguren. Ook kan men genieten van onder andere de ‘beweegarena’, ‘snoezel-ruimte’ en Fun-rockcafé.

Op zondag wordt wederom de strijd om de ‘Funfactor’ gestreden. Oftewel welke bezoeker met een verstandelijke beperking is hét grootste muzikale talent van dit jaar?

Naast de eerder genoemde namen staan ook Thijs Boontjes, Lange Frans, The Wetnecks, Danny de Munk, The Originals, Tino Martin, Snollebollekes, Wipneus en Pim, Trane met Tuite en DJ-Harrald op het Funpoppodium.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)