Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 11°. In de ochtend zon, na de middag ook enkele stapelwolken. Op de meeste plaatsen blijft het droog.… twitter.com/i/web/status/1…

Rabobank in gemeentehuis Horst aan de Maas

6 februari 2019

De gemeente Horst aan de Maas stelt vanaf maandag 11 februari een ruimte in het gemeentehuis beschikbaar voor de Rabobank, voor adviesgesprekken op afspraak. Gemeente en Rabobank hebben hiervoor een tijdelijke overeenkomst gesloten.

De Rabobank had twee hoofdlocaties: aan het Schouwburgplein in Venray en aan de Spoorweg in Hegelsom. Gezien de ontwikkelingen binnen de bank is vorig jaar besloten het kantoor in Hegelsom te verkopen. Het werd te groot en paste qua locatie niet meer bij de visie van de Rabobank om dichtbij te zijn. Edwin de Bruijn, directeur Rabobank Horst Venray: 'Rabobank is sterk verbonden met de regio en wil meer zijn dan een bank. Ontmoeten en verbinden staan centraal in onze huisvesting. We blijven het pand huren aan Kerkeveld 21 in Horst centrum waar onze inwoners terechtkunnen voor hun dagelijkse bankzaken. Naast deze locatie gaan we ons midden in de gemeenschap vestigen, ín het gemeentehuis van Horst aan de Maas. Met het tijdelijk betrekken van het gemeentehuis is een mooie locatie gevonden om onze dienstverlening in Horst aan de Maas voort te zetten.'

De locatie is bereikbaar via de bestaande zij-ingang van het gemeentehuis, Jacob Merlostraat 4 in Horst. De Rabobank gaat op zoek naar één definitieve locatie in Horst aan de Maas.

De bank zet ook In het pand aan Kerkeveld 21 in Horst centrum haar dienstverlening voort. De automaten blijven daar aanwezig: de geldautomaat, sealbagautomaat, afstort- en muntrolautomaat en het is de locatie waar contant geld bestellingen opgehaald kunnen worden. 


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)