Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 11°. In de ochtend zon, na de middag ook enkele stapelwolken. Op de meeste plaatsen blijft het droog.… twitter.com/i/web/status/1…

Recordaantal bezoekers voor Reindonk.nl

In 2014 hebben een recordaantal bezoekers de nieuwswebsite van Omroep Reindonk bezocht. Zo'n half miljoen mensen bezochten www.reindonk.nl voor het laatste nieuws uit Horst aan de Maas.

Het merendeel werd via de site teruggekeken naar televisie-uitzendingen van Omroep Reindonk. Het meest gelezen nieuwsartikel met 18.703 weergaven was het artikel over kinderlokkers in Tienray. Ook het overlijden van Joop Kusters uit Swolgen staat in de top 5 van meest gelezen nieuwsartikelen in 2014. De  tv-uitzending rondom Kusters werd het meest bekeken via Televisie Gemist, ruim 5.300 keer.
 
Rondom de gemeenteraadsverkiezingen in april werd Reindonk.nl het meeste bezocht. Op 8 april wisten zo'n 8.500 unieke bezoekers de informatie te vinden over de verkiezingen in Horst aan de Maas.
 
In oktober werd de website InHorst.nl overgenomen door Omroep Reindonk en in december de Facebookpagina Nieuws uit Horst aan de Maas, waardoor Reindonk.nl en de in augustus geïntroduceerde Reindonk App hét grootste nieuwsmedium is voor inwoners van Horst aan de Maas.
 
In 2015 zal de website van Omroep Reindonk nog enkele lay-out aanpassingen gaan krijgen en blijft de lokale omroep in Horst investeren in de sociale kanalen, zoals Twitter, Facebook en de Reindonk App.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)