Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 0° met lokaal kans op gladheid. Overdag bewolkt maar meest droog. Tegen en in de avond regen. Max. 4°. Wind: WZW 3

Regio


Filteren op datum:
        

Vermiste 87-jarige dood aangetroffen in Sevenum

Gepubliceerd op: 15-12-2017 18:07

De bejaarde scootmobiliste uit Helden die sinds donderdagmiddag werd vermist is dood aangetroffen in het het buitengebied van Sevenum. Donderdag werd groot alarm geslagen nadat de 87-jarige vrouw niet terugkeerde van een controlebezoek aan de Regiopoli van VieCuri in Panningen.
Lees verder

Lintje voor Cees van der Ploeg

Gepubliceerd op: 13-12-2017 14:01

Cees van der Ploeg is woensdag benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. De onderscheiding werd uitgereikt door burgemeester Ina Leppink-Schuitema na afloop van de onthulling van een kunstwerk op het monument van het Regiment Limburgse Jagers op legerplaats Oirschot.
Lees verder

Fijnstof meten met jaarwisseling

Gepubliceerd op: 13-12-2017 13:29

Om extra aandacht te vragen voor het fenomeen fijnstof organiseert het RIVM (Rijks Instituut voor Volksgezondheid en Milieu) elk jaar een publieke fijnstofmeting rond oud en nieuw. Dit jaar doen in Limburg de vereniging Behoud de Parel en GreenTechLab (technisch kenniscentrum van Hogeschool Fontys Venlo) hier aan mee.
Lees verder

Minder treinverkeer Venlo-Eindhoven

Gepubliceerd op: 13-12-2017 09:54

Tussen Eindhoven en Venlo rijden veel minder treinen als gevolg van een kapotte bovenleiding. Reizigers moeten rekening houden met vertraging.
Lees verder

Voorbereidingen ‘Oêt d’n Tiêd’ in volle gang

Gepubliceerd op: 12-12-2017 12:26

Na de revues van 2007 en 2012 staat volgend jaar in Horst de volgende revue op stapel: ‘Oêt d’n Tiêd’. Deze productie van eigen bodem zal in april en mei 2018 te zien zijn tijdens zeven voorstellingen in de Mèrthal te Horst.

De voorbereidingen zijn in volle gang. Bij deze productie van eigen bodem zijn een groot aantal toneelspelers, zangers, zangeressen, dansers en danseressen betrokken. Ze worden professioneel ondersteund door een team van mensen op de achtergrond, betrokken bij het decor, het verhaal, de grime, kap, kleding, logistiek en organisatie. Er zijn ruim 200 mensen betrokken bij deze productie die in de Mèrthal zal worden opgevoerd.

In deze revue wordt het verleden van Horst met een grote knipoog naar de vaderlandse geschiedenis herschreven. Momenteel wordt er al flink gerepeteerd in OJC Niks te Horst onder leiding van regisseuse Esther Koenen-Jacobs. De kaartverkoop voor de revue start in het begin van het nieuwe jaar. De precieze datum wordt nader gecommuniceerd via de website van de Horster Revue.
Lees verder

Meer Regio

© 2017 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)