Menu

Twitter feed Reindonk

Regio


Filteren op datum:
        

Vrienden van Amstel Live in Lottum

Gepubliceerd op: 17-10-2017 10:36

Cesar Zuiderwijk, drummer van de Golden Earring verzorgt op 5 november een masterclass in Lottum. Tijdens deze show zal Cesar samen met Slagwerkgroep Drums & Roses het openingsnummer van de concertreeks Vrienden van Amstel Live 2017 ten gehore brengen.

Tijdens de opening van de concerten in Ahoy speelden de drummers van bekende Nederlandse bands een nummer waarbij Cesar met drumstel vanuit het dak naar beneden kwam en een indrukwekkende solo weggaf. Deze show zal in Lottum nagebootst worden. 

Bob Obers, voorzitter van Drums & Roses licht toe: “De opening van Vrienden van Amstel Live was een mooie inspiratiebron voor de show die wij met Cesar in Lottum neer willen zetten. Uiteraard zal het hier niet lukken om hem vanuit het dak te laten zakken, maar we gaan er wel voor zorgen dat iedereen hoort dat Cesar in huis is.”

Kaarten zijn te koop bij Harmonie Eten & Drinken of via drums-roses.nl
Lees verder

Geslaagde 32ste editie van Zomaarpop

Gepubliceerd op: 16-10-2017 11:33

Afgelopen weekend vierde Zomaarpop zijn 32ste editie. Het tweedaags evenement, georganiseerd door circa 100 vrijwilligers van OJC Watjang was hiermee twee dagen goed bezocht.

Bezoekers konden genieten van meer dan twintig acts verdeeld over drie podia. Op de vrijdag trapte Andy and the Antichrist uit horst af. Later deze avond zorgde F1rstman voor een nog groter feestje. Met onder andere hits als “Round & Round” samen met Lil’ Kleine, en “Overal” brak deze hitmachine de Mainstage af. Verder verzorgde The Village voor een overvolle Soos-stage met een Spaans tintje.

“Het succes van de 32e editie is een goede motivatie voor de vrijwilligers om volgend jaar weer een mooi festival neer te zetten. ” zegt Laurens Hellegers, voorzitter van het Zomaarpop festival. Volgend jaar zal Zomaarpop wederom plaatsvinden op de vrijdag en zaterdag in het traditionele weekend, respectievelijk op 12 en 13 oktober.
Lees verder

Predilection en Sparks naar de Beatleskelder in Liverpool

Gepubliceerd op: 16-10-2017 10:10

De bekende Horster coverbeatbands Predilection en de Sparks zijn door het management van de Cavern Club in Liverpool uitgenodigd om in de kelder te spelen waar de Beatles ooit begonnen zijn. 
Dit zal plaatsvinden in het weekend van 25 t/m 29 april 2018.

Voor fans van de Beatles, maar ook voor andere sixties/seventiesmuziekliefhebbers is dit een heilige plaats. Duizenden bezoekers over de hele wereld hebben deze kelder, waar de Beatles voor het eerst optraden, al bezocht.

Helemaal vreemd is het voor de Horster bands niet om uitgenodigd te worden in Engeland om op te treden. In het voorjaar van 2017 nog werd er voor enkele optredens een gezamenlijke tour georganiseerd naar Folkestone aan de Zuidkust. Maar liefst 3 grote bussen met fans begeleidden de Sparks en Predilection op die tour.

Ook op de reis naar liverpool mogen fans mee. Naast een bezoek aan de optredens van Predilection en de Sparks op de donderdagavond en de vrijdagmiddag wordt er op zaterdag een Magical Mystery Tour georganiseerd en kan het Beatlesmuseum worden bezocht. Fans die mee willen dan kunnen alvast een optie nemen op de reis.
Lees verder

LLTB: Geen zonnepanelen ten koste van landbouwgronden

Gepubliceerd op: 12-10-2017 14:39

De Limburgse Land- en Tuinbouwbond (LLTB) is groot voorstander van meer duurzaam opgewekte energie, maar wil niet dat dit ten koste gaat van vruchtbare landbouwgrond. Zonnepanelen horen volgens de belangenbehartiger van Limburgse boeren en tuinders thuis op daken of op gronden die niet landbouwkundig in gebruik zijn.
Lees verder

Station America is terug

Gepubliceerd op: 12-10-2017 09:49

De dialectband Station America presenteert op 22 oktober het eerste album. “Gestart in 2006 als coverband van Rowwen Hèze zijn we toe aan onze volgende stap”, zeggen de heren.
Lees verder

Meer Regio

© 2017 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)