Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum 12 à 14°. Overdag is het opnieuw zonnig en droog met hooguit wat dunne sluierbewolking. Het wordt met 31° t… twitter.com/i/web/status/1…

Reindonk 2.0 officieel gestart

Vrijdagavond is Reindonk 2.0 officieel van start gegaan. Wethouder Birgit op de Laak van Horst aan de Maas en Ivar Oosterloo van The Voice Of Holland gaven om 20:00 uur het startsein met de onthulling van de vernieuwde website.

Met Reindonk 2.0 wil de lokale omroep van Horst aan de Maas nog meer gaan richten op het lokale nieuws uit de gemeente en de randgebieden.

"Op televisie zal ons nieuwsprogramma Focus in frequentie worden opgevoerd naar één keer per week. Ook de uitzendtijden zullen uitbreiden. Zo zal dagelijks om 11.00, 17.00, 19.00, 21.00 en 23.00 uur televisie gebracht worden. In de loop van volgend jaar zal het actualiteitenprogramma naar een dagelijkse frequentie gaan. Verder zal op de radio op ieder half uur lokaal nieuws te horen zijn. Vooralsnog op werkdagen, wat ook in de loop van volgend jaar verder uitgebreid zal worden", aldus Pieter Janssen, directeur van Omroep Reindonk..

De website en kabelkrant van Reindonk ondergaan ook een restyling. Janssen: "In januari van dit jaar heeft Omroep Reindonk de website InHorst.nl overgenomen, wat dé actualiteiten- en nieuwswebsite van Horst aan de Maas is. Deze site krijgt dagelijks rond de 3.000 unieke bezoekers, naast de bijna 1.500 unieke bezoekers van onze eigen site, die onlangs uit een onderzoek van het Stimuleringsfonds voor de Pers als tweede naar voren kwam in het onderzoek naar de meest actuele website van de 286 lokale omroepen in Nederland. Beide websites zullen nu samengevoegd worden waardoor we nog sneller en actueler zullen zijn. De makers van de website InHorst.nl zullen betrokken blijven bij Omroep Reindonk.", aldus Janssen.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)