Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum 12 à 14°. Overdag is het opnieuw zonnig en droog met hooguit wat dunne sluierbewolking. Het wordt met 31° t… twitter.com/i/web/status/1…

Reindonk gaat terug naar de 80's

De jaren tachtig zullen van maandag 5 tot en met vrijdag 9 september centraal staan in de radioprogrammering van Streekomroep Reindonk. Van 7.00 tot 19.00 uur zal de zender niet alleen teruggaan naar het decennium van Bruce Springsteen, The Bangles, maar ook naar de start van Rowwen Hèze. "Vijf dagen lang gaan we 'Back to the 80's", zo vertelt Music Director Peter Trienekens van de streekzender.


Naast de muziek uit de jaren tachtig zullen ook lokale nieuwsfeiten uit het betreffende decennium te horen zijn. "We maken een mooie afwisseling in de dagprogrammering", aldus Trienekens. In de actualiteitenuren 'ReindonkNU zal ook dagelijks een vooraanstaande inwoner uit Horst aan de Maas gevraagd worden naar verhalen uit de jaren tachtig.

De tijd van de kubus, Back to the Future, jongens met een matje en gel in de haren, The Dukes of Hazard en meer. In de '80's Week' bij Reindonk komt dit allemaal terug. "We zijn druk doende met de voorbereidingen; het is voor ons al een feest van herkenning en ik ben ervan overtuigd dat onze luisteraars dit hetzelfde zullen ervaren", zo besluit Trienekens.© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)