Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum 12 à 14°. Overdag is het opnieuw zonnig en droog met hooguit wat dunne sluierbewolking. Het wordt met 31° t… twitter.com/i/web/status/1…

Reindonk gaat verder professionaliseren

De lokale omroep uit Horst aan de Maas gaat verder inzetten op professionalisering. Vanaf 1 juni zal Gerard Pansier uit Blerick bij de zender uit Horst aan de Maas part-time aan de slag gaan.

"Onze tweede werknemer in loondienst heeft een ruime ervaring bij onze collega's in Venlo", zo vertelt directeur Pieter Janssen van de Horster streekomroep. "Hij zal beide omroepen combineren, zodat we ook aan 'kruisbestuiving' kunnen doen."
"Ik ben al ruim 25 jaar werkzaam in de mediawereld. Van de lokale omroep in Middelburg naar Venlo, tussendoor ook televisie gemaakt voor TV-Totaal (voorloper van TV Limburg) en L1. Van vrijwilliger en stagiair tot betaalde kracht", aldus Gerard Pansier die zich in eerste instantie bezig zal gaan houden met de televisietak bij Reindonk.

"Bij Reindonk ga ik aan de slag als camerajournalist (camjo). Daarnaast zal ik me bezighouden met de aansturing en coaching van vrijwilligers die tv-programma’s maken. Samen met deze mensen hoop ik veel mooie en gewaardeerde programma’s te maken voor de inwoners van Horst aan de Maas. Ook digitaal via app, website en socialmedia, want dat wordt steeds belangrijker. Daarbij hoop ik ook een belangrijke schakel te zijn in het proces van de vorming van een streekomroep, in Horst en Venlo lopen we in ieder geval een stap vooruit hiermee", zo besluit Pansier.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)