Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 11°. In de ochtend zon, na de middag ook enkele stapelwolken. Op de meeste plaatsen blijft het droog.… twitter.com/i/web/status/1…

Reindonk genomineerd voor omroep van het jaar

Dinsdag zijn de nominaties bekend gemaakt voor De Lokale Omroep van het Jaar 2014. Alle 88 deelnemende omroepen aan De Lokale Omroep Awards 2014 deden automatisch mee in de strijd om de titel “De Lokale Omroep van het Jaar 2014”. Na een voorselectie zijn zeven lokale omroepen genomineerd voor deze titel, waaronder Omroep Reindonk uit Horst aan de Maas.

Bij de selectie van deze omroepen is onder meer gelet op: gevarieerde programmering met dagelijks actueel nieuws op meerdere platforms,kwaliteit en continuïteit van onder meer het journalistieke aanbod en de bedrijfsvoering , lokale verbondenheid, gebruik van nieuwe mediatechnologieën, kweekvijver van talent, vernieuwende programmaformats en de samenwerking met andere (lokale) media in de regio.

Naast Reindonk zijn ook de omroepen uit Beuningen en Druten (WEB FM/WEB TV), Eindhoven (Studio040), Enschede (TV Enschede FM), Groningen (OOG), Midden-Delfland, Westland en Maasluis (WOS Media) en Oss (MFM/Dtv) genomineerd. Deze omroepen horen samen met Omroep Venlo als Lokale Omroep van het Jaar 2013 tot de beste acht lokale omroepen van Nederland. Deze omroepen worden dit jaar ingezet als het visitekaartje van de lokale omroepsector.

Directeur Pieter Janssen van Omroep Reindonk is blij met deze nominatie: "Het toont dat hetgeen waar we vorig jaar mee gestart zijn de juiste koers is binnen de ontwikkeling van de derde publieke lokale omroeplaag in Nederland."

Op vrijdag 6 juni wordt de Lokale Omroep van het Jaar bekend gemaakt in Beeld en Geluid in Hilversum als afsluiting van de Week van De Lokale Omroep (31 mei t/m 6 juni 2014). Dan worden ook De Lokale Omroep Awards 2014 uitgereikt, de prijzen voor de beste programma’s van de lokale omroepen. De nominaties voor de Lokale Omroep Awards worden bekend gemaakt op 15 mei 2014.

De jury van de Lokale Omroep Awards 2014, onderdeel Lokale Omroep van het Jaar, bestaat uit:
Wouter Kurpershoek (journalist): voorzitter, Mezen Dannawi (NPO, Strategie en Beleid), Sieb Kroeske (docent Radiomanagement Hogeschool InHolland), Frits Lintmeijer (VNG, wethouder Utrecht), Jan Westerhof (Directeur Audio NPO) en Ruud Stikkelbroeck (directeur/hoofdredacteur Omroep Venlo).

Janssen vervolgt: "Uiteraard hopen we door te dringen naar een koppositie maar deze nominatie alleen stemt ons al bijzonder tevreden, een nominatie die we mede dankzij het afgelopen jaar sterk gegroeid aantal vrijwilligers hebben kunnen krijgen!"


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)