Menu

Twitter feed Reindonk

Reindonk ontvangt predicaat 'Erkend Leerbedrijf'

Omroep Reindonk is onlangs aangemerkt als erkend leerbedrijf. Dat wil zeggen dat de omroep in Horst stageplekken mag aanbieden aan (v)mbo-leerlingen in de creatieve industrie. Deze erkenning heeft Omroep Reindonk gekregen door het GOC.

Het GOC (voorheen Kenniscentrum GOC) is een Nederlandse organisatie die belast is met het opstellen van doelstellingen (competenties) en lesprogramma's voor het middelbaar beroepsonderwijs in het kader van de Wet educatie beroepsvorming (WEB). GOC richt zich met name op opleidingen voor de grafische sector en is de brancheorganisatie in de Grafimedia. Het bevordert de kwaliteit van het beroepsonderwijs en het leren in de praktijk. Verder verricht het arbeidsmarktonderzoek en geeft op basis daarvan advies aan sociale partners. In opdracht van deze sociale partners in deze branche ondersteunt het ondernemers bij hun personeelsbeleid en medewerkers in hun loopbaan.

GOC werkt onder andere voor: grafische sector, copy/printbedrijven, multimedia, reclame/ontwerp/communicatie, audiovisuele sector, theaterwereld en uitgevers.

Zelf ook actief in deze sector en op zoek naar een utdagende stageplek binnen de audiovisuele sector? Meld je dan aan bij Omroep Reindonk, via directie@reindonk.nl.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)