Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum 12 à 14°. Overdag is het opnieuw zonnig en droog met hooguit wat dunne sluierbewolking. Het wordt met 31° t… twitter.com/i/web/status/1…

Reindonk start Kijk- en Luisteronderzoek

Omroep Reindonk start op 23 juni met een Kijk- en Luisteronderzoek. De lokale omroep wil hiermee peilen hoe de kaarten er nu voor liggen, na de 'herstart' van Reindonk 2.0.

Omroep Reindonk start op 23 juni met een Kijk- en Luisteronderzoek. De lokale omroep wil hiermee peilen hoe de kaarten er nu voor liggen, na de 'herstart' van Reindonk 2.0.

"In november 2013 is de omroep herstart waarbij de kernactiviteiten van de lokale omroep zich spitsen op het lokale nieuws uit de leefomgeving van de inwoners van de gemeente Horst aan de Maas." zegt omroepdirecteur Pieter Janssen.

De herstart van de omroep liep in de lijn van de landelijke ontwikkelingen, om te komen tot een multimediaal platform. "We hebben ons tot doel gesteld om in 2015 hét communicatieplatform van de gemeente Horst aan de Maas te zijn. Onlangs zijn we als enige Limburgse lokale omroep genomineerd voor ‘Lokale Omroep van het Jaar. Nét niet de nummer één positie gehaald, maar we hebben een mooi juryrapport mee naar huis genomen. Omroep Reindonk is nu één van de zeven beste lokale omroepen van Nederland en dat stemt ons meer dan trots.” aldus Janssen.

Voor het Kijk- en Luisteronderzoek wordt voortborduurt op een enquête die de gemeente Horst aan de Maas een tijd geleden heeft gehouden. Deze uitkomst zal worden gebruikt als zogenaamde ‘nulmeting’. Inwoners in alle zestien kernen van de gemeente worden naar rato benadert. “Enkele scholieren hebben deze opdracht als stage-opdracht. Zij gaan aan de slag om via telefoon mensen te benaderen. Daarnaast wordt er ook de straat op gegaan om mensen aan te spreken. Dit komt de herkenbaarheid van de omroeporganisatie ten goede”, aldus Pieter Janssen.

De einduitslag van het Kijk- en Luisteronderzoek wordt na de zomervakantie verwacht.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)