Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum ± 16°. Zondagochtend bewolkt en er zijn perioden met regen. Na de middag wordt het op 'n bui na droog met e… twitter.com/i/web/status/1…

Reindonk verder zonder hoofdredacteur

10 april 2018

Hoofdredacteur Gerard Pansier vertrekt per 1 juni bij Omroep Reindonk. De omroep moet bezuinigen en is daarom genoodzaakt de personele formatie in te krimpen. De functie van hoofdredacteur wordt daarom opgeheven.

Reindonk bereidt zich voor om in 2019 onderdeel te worden van de nieuw te vormen streekomroep samen met de omroepen van Venlo, Peel en Maas, Venray, Bergen en Gennep. Daarbij hoort een nieuwe financiering. “De huidige financiële situatie biedt onvoldoende armslag om de tijd tot de komst van de streekomroep te overbruggen”, zegt voorzitter Arie Stas van Omroep Reindonk.

Gerard Pansier uit Blerick ging in juni 2016 parttime bij de omroep aan de slag als camerajournalist en trainer. Na de komst van een nieuwe directeur in mei 2017 kreeg hij daar het hoofdredacteurschap bij. Naast zijn uren in Horst is Pansier ook werkzaam voor Omroep Venlo en heeft hij zijn eigen mediabedrijf.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)