Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 11°. In de ochtend zon, na de middag ook enkele stapelwolken. Op de meeste plaatsen blijft het droog.… twitter.com/i/web/status/1…

Reindonk zoekt nieuws

Omroep Reindonk is altijd op zoek naar het laatste nieuws uit de regio.

Wij zijn dé nieuwsvoorziening voor Horst aan de Maas en omgeving.  Dagelijks is de redactie bezig om het laatste nieuws te verzamelen en te plaatsen op beeldkrant, Reindonk.nl, Facebook, Twitter, Google+ en de Reindonk APP. 

 

Verenigingen, bedrijven en instellingen maken gebruik van Reindonk voor hun nieuws, aankondigingen en berichten, maar ook sportuitslagen of niet-commerciële agendaberichten uit Horst aan de Maas. 

Het is mogelijk één of meerdere foto’s bij het artikel te plaatsen. 

Vermeld bij het bericht je naam en je telefoonnummer, dan kan onze nieuwsredactie desgewenst contact met je opnemen. Buiten het nieuws en politieberichten, ook tal van andere rubrieken zoals sport, het weer, activiteiten en serviceberichten.


De redactie is 24-uur per dag bereikbaar via: redactie@reindonk.nl voor jouw (klein en groot) nieuws, mededelingen en agendaberichten of gebruik de 'Upload jouw bijdrage' mogelijkheid, rechts op onze website Reindonk.nl.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)