Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 11°. Overdag is het uitgesproken zonnig en droog. 's Middags zonkracht 6. Het wordt met 28° zomers warm. Wind: O.N.O. 2 Bft

Richelle Coppelmans finaliste

18 januari 2019

Richelle Coppelmans door naar Skillsfinale Ondernemen/retail!
Namens het CITAVERDE College heeft Richelle Coppelmans (43VG) deelgenomen aan de Skills wedstrijd Ondernemen/retail en zichzelf gekwalificeerd voor de finale.
Ze werd tweede bij de kwalificatiewedstrijd.

Tijdens de voorronde op 15 januari op het Arcus in Heerlen streden de beste 14 leerlingen van 14 verschillende MBO's om een plekje in de finale.
Richelle volgt het keuzedeel ondernemerschap op het CITAVERDE College in Horst.

Ze wist wel raad met de opdrachten. Eén van de opdrachten was het uitwerken en onderbouwen van een innovatief en origineel plan voor een onderneming. Richelle koos voor een onderneming die bruiloften in het buitenland organiseert. De jury was dusdanig onder de indruk dat ze voldoende punten kreeg om haar plek in de finale zeker te stellen.

Skills Heroes zijn vakwedstrijden voor het mbo. Tijdens een voorronde op de eigen school, kwalificatiewedstrijden op diverse mbo-instelling-en in heel Nederland en tot slot tijdens de nationale finales, strijden deelnemers om in hun vakgebied de beste van Nederland te worden.

De finale vindt plaats in Amsterdam in de RAI van 20t/m 22 maart.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)