Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 8° met hier en daar een nevel of mistbank. Overdag zonnig met enkele stapelwolken. Het blijft droog. M… twitter.com/i/web/status/1…

Rob Knoops gaat Rabobank verlaten

1 november 2017

De directievoorzitter van Rabobank Horst-Venray Rob Knoops gaat vanaf 1 januari aan de slag als directievoorzitter bij Rabobank Weerterland en Cranendonck in Weert. Dit betekent dat hij Rabobank Horst-Venray gaat verlaten.

De 48-jarige Knoops uit Horn noemt het een goed moment voor de bank, voor de medewerkers en voor hemzelf om na negen jaar te starten met een frisse wind. “Soms komen er kansen voorbij, die je niet kunt laten schieten. Voor mij was dit daar één van. De afgelopen jaren hebben we te maken gehad met stevige uitdagingen. De fusie van twee banken, het ontwikkelen van een strategie die ervoor zorgt dat we kunnen blijven voldoen aan de wensen en behoeften van onze klanten, maar ook het opzoeken van samenwerkingen met andere lokale Rabobanken om onze sterke marktpositie te behouden”.

In maart van dit jaar werd bekend dat Rabobank Horst-Venray haar kantoor in Hegelsom gaat sluiten. Vanaf eind dit jaar worden alle activiteiten geconcentreerd in Venray.

Antoine Wintels, voorzitter van de Raad van Commissarissen, omschrijft Knoops als boegbeeld van hun bank waarbij hij jarenlang op eigen wijze de rol van bruggenbouwer, inspirator en motivator vervulde. Dit deed hij niet alleen binnen de bank: “Zo hadden bijvoorbeeld een bijdrage aan de 'Gezondste Regio 2025' en de ontwikkeling van het Equestrian Centre de Peelbergen zijn bijzondere aandacht. Ook bouwde hij samen met collega's aan een sterk Banking for Food team binnen Noord-Limburg”.

Binnenkort wordt er op passende wijze afscheid genomen van Rob Knoops. De Raad van Commissarissen is inmiddels gestart met de procedure om een nieuwe directievoorzitter te benoemen.


foto: Rabobank Horst-Venray


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)