Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum ± 1° met lokaal vorst a/d grond. Ook kans op een nevel- of mistbank. Overdag zonnig en droog. Max. 14°. Wind: OZO 2 Bft.

Roest Festival stopt na vijf edities

8 november 2017

Er komt geen vervolg op het Roest Festival. De organisatie zegt te stoppen wegens tijdgebrek.

“Met pijn in ons hart moeten we jullie mededelen dat het Roest Festival zoals jullie het nu kennen aan ’t strandje aan de Maas stopt! Het festival is dusdanig uitgegroeid tot een volwaardig festival waar ontzettend veel tijd en energie in gaat zitten. De energie is er zeker nog, alleen de tijd helaas niet meer”, zeggen de organisatoren op Facebook.

Vijf jaar geleden begon het dancefestival als een klein feestje midden in het bos, maar inmiddels was het Roest Festival uitgegroeid tot een bekend festival in Zuid-Nederland. De laatste editie trok zo’n 1.500 bezoekers naar het strandje bij de Maas in Grubbenvorst. Met nationale en internationale artiesten richtte het festival zich op een doelgroep tussen de 18 en 35 jaar.


Organisatoren Ivo, Tim en Gijs laten wel weten dat ze niet helemaal zullen stoppen: “Roest zelf zal zo nu en dan nog feesten en hostings doen. Jullie zijn dus nog niet helemaal van ons af!”.

foto: Roest Festival


© 2018 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)