Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 9°. Overdag zijn er zonnige perioden afgewisseld door wat sluierbewolking of stapelwolken. Het blijft… twitter.com/i/web/status/1…

Routes OLS-optochten bekend

14 mei 2019

Zowel het Kinjer-OLS op 25 juni als het OLS op 7 juli gaat van start met een folkloristische optocht van alle deelnemende basisscholen en schutterijen.

De route van de deelnemende basisscholen (25 juni) start natuurlijk op het OLS-terrein. De deelnemers lopen via de Staarterstraat, en Peperstraat naar de Wilhelminastraat. Vervolgens door de Weverstraat, Schoutstraat en Den Eigen weer terug naar de Staarterstraat en zo eindigen ze weer op het OLS-terrein.

Ook de route van de deelnemende schutterijen (7 juli) start op het OLS-terrein. Vanuit daar lopen de schutterijen via de Staarterstraat en Peperstraat richting de Markt. Vervolgens over de Raadhuisstraat naar de Maasbreeseweg tot de Schoutstraat. Vanuit de Schoutstraat naar Den Eigen en via de Staarterstraat weer terug naar het OLS-terrein.

Tijdens beide routes zal er aan de Schoutstraat, ten hoogte van het grasveld bij de Zadelmakerstraat, een tribune staan voor alle genodigden van het OLS. De routes en bijbehorende plattegronden zijn terug te vinden op de website www.ols2019.eu.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)