Menu

Twitter feed Reindonk

Rowwen Hèze oefent in geheim in Blerick

10 november 2017

Achter gesloten deuren wordt in ‘t Raodhoes in Blerick de laatste hand gelegd aan de theatershow van Rowwen Hèze. Morgen is de première van de nieuwe theatertour.

Omroep Venlo schrijft dat de band uit America al sinds dinsdag aan het werk met de laatste voorbereidingen voor de nieuwe tour ‘Drie Kier Alaaf!’. Volgens manager Rudy Havermans is er voor ‘t Raodhoes gekozen omdat er volop opbouwmogelijkheden zijn en de zaal deze week vrij was.

De tour gaat morgen in première in het Theater aan het Vrijthof in Maastricht. Op 29 en 30 november staat Rowwen Hèze in de Maaspoort in Venlo. De laatste van die twee voorstellingen is al uitverkocht.

De band is voor de tour nog op zoek naar foto’s: “We zijn op zoek naar zoveel mogelijk foto's van jou in je meest funny, foute, mooie carnavalsoutfit. Deze foto’s gaan onderdeel worden van het decor tijdens de show. Mail je foto aan info@rowwenheze.nl. Als je foto wordt gebruikt tijdens de show dat ontvang je een: flitsendecarnevaleskerowwenhèzedriekieralaaflightpin! Alaaf!”.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)