Menu

Twitter feed Reindonk

Ruiterspektakel in hartje Sevenum!

7 augustus 2018

Aanstaande zaterdag, 11 augustus, vindt de allereerste editie van Jumping Zaerum plaats. Dit nieuwe en unieke evenement staat in het teken van prachtige ruitersport en volop gezelligheid. Het schitterende Raadhuisplein, midden in Sevenum, wordt voor Jumping Zaerum compleet verbouwd tot een echte wedstrijdpiste waar diverse springwedstrijden plaatsvinden. Daarnaast is er rondom de piste die dag van alles te beleven in Sevenum.

Naast de springwedstrijden voor pony's en paarden (vanaf 13.00 uur) zijn er shows zoals turnen op paarden en krijgen we antwoord op de vraag "wie springt hoger, paard of mens?". Er zijn stands, terrassen en een heus food-plein. Ook de kinderen worden niet vergeten met een aantal leuke activiteiten.

Bij de verschillende springwedstrijden komen onder andere Limburgse kampioenen Liana Peters, Mans Thijssen en Teun Vestjens aan de start. Ook Leon Thijssen en zijn dochters Sanne en Mel zijn van de partij. Na afloop van de wedstrijden, rond 21.30 uur, gaat er een waar dorpsfeest van start. 


En dit alles is entree vrij! Dus tot ziens op Jumping Zaerum!


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)