Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 11°. In de ochtend zon, na de middag ook enkele stapelwolken. Op de meeste plaatsen blijft het droog.… twitter.com/i/web/status/1…

SamenLoop voor Hoop Horst a/d Maas

30 april 2019

Het evenement vindt plaats van 25 mei 2019 t/m 26 mei 2019

Horst aan de Maas loopt en staat stil bij kanker. 25 en 26 mei vindt op voormalig Sportpark Bergsbos in Meerlo de SamenLoop voor Hoop Horst a/d Maas plaats.

Van zaterdag 14:00 uur tot zondag 14:00 uur wandelen teams in estafettevorm over een speciaal uitgezet parcours op de voormalige voetbalvelden. Tijdens de SamenLoop worden (ex)kankerpatiënten (VIP’s) en hun naasten gesteund en in het zonnetje gezet. De 24-uurs wandelestafette is daarnaast bedoeld om geld op te halen ten behoeve van wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaken en de bestrijding van kanker.

Een hoogtepunt is de Kaarsencermonie op zaterdagavond bij het intreden van de duisternis. Duizenden brandende kaarsen worden in zakken langs het parcours gezet, ter ere van diegenen die strijden of hebben gestreden tegen kanker. En onder muzikale begeleiding van een groot SamenLoop-koor lopen onze VIP’s een ereronde.

Op zondagmorgen is er de Kinderloop, want helaas worden ook kinderen geconfronteerd met kanker. Kinderen van de basisschool lopen een mini-SamenLoop van 24 minuten. Aanmelden kan via de website.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)