Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 9°. Overdag zijn er zonnige perioden afgewisseld door wat sluierbewolking of stapelwolken. Het blijft… twitter.com/i/web/status/1…

SamenLoop voor Hoop in Meerlo in 2019

28 maart 2018

Door heel Nederland zijn al meer dan 150 SamenLopen voor Hoop georganiseerd: 24-uurswandelestafettes voor KWF Kankerbestrijding waarin het leven wordt gevierd. Ook in Meerlo wordt in 2019 een SamenLoop georganiseerd.

SamenLoop voor Hoop is een evenement voor iedereen die iets tegen kanker wil doen. We staan samen met lotgenoten stil bij kanker én vieren we het leven. De SamenLoop voor Hoop is geen wedstrijd, maar een 24-uurswandeling. 


Teams lopen dag en nacht rondjes op een parcours in Meerlo, waarbij de teamleden elkaar afwisselen. Tijdens de loop zijn er optredens, verschillende ceremonies en allerlei acties van deelnemers die op een bijzondere wijze geld inzamelen voor wetenschappelijk kankeronderzoek. Het is een dag met een lach en een traan. De verbinding en saamhorigheid maken van een SamenLoop een evenement, dat niemand onberoerd laat. Het evenement wordt volledig door vrijwilligers georganiseerd.

2019 lijkt nog ver weg, maar om een dergelijk groots evenement met zo’n belangrijke doelstelling te kunnen organiseren, zijn veel vrijwilligers, sponsors en natuurlijk deelnemende teams nodig.

Om teams en vrijwilligers te informeren en te enthousiasmeren wordt op woensdag 11 april een eerste informatiebijeenkomst georganiseerd. Deze bijeenkomst start om 19.30 uur in zaal ’t Brugeind te Meerlo. De organisatie vertelt je alles over de SamenLoop voor Hoop Meerlo 2019. Wat een SamenLoop daadwerkelijk inhoudt, hoe je kunt helpen organiseren en hoe je je als team kunt aanmelden, hoor je op deze avond.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)