Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 11°. In de ochtend zon, na de middag ook enkele stapelwolken. Op de meeste plaatsen blijft het droog.… twitter.com/i/web/status/1…

Sensoor hulpverlening zoekt vrijwilligers

29 juni 2016

De vrijwilligers van Sensoor bieden dag en nacht een luisterend oor aan mensen die hun verhaal niet in hun eigen omgeving kwijt willen of kunnen. Ze luisteren naar verdriet en problemen, geven steun en denken mee. Donderdag 8 september start weer een Sensoortraining in Venlo om nieuwe vrijwilligers op te leiden.

Uit het jaarverslag van Sensoor blijkt dat de vrijwilligers in 2015 ruim 257.000 gesprekken hebben gevoerd. Met name eenzaamheid, psychische problemen en relatieproblemen werden veel besproken. Vrijwilligers kunnen de ander ondersteunen, meedenken, pijn erkennen en verzachten.

Iedereen die vrijwilliger wil worden volgt de Sensoortraining, welke zich richt op het ontwikkelen van luister- en gespreksvaardigheden. Na deze training worden vrijwilligers professioneel begeleid en ondersteund. Meer informatie op www.sensoor.nl/vrijwilligerswerk.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)