Menu

Twitter feed Reindonk

Set Up wint met 4-0 van VAT

18 maart 2018

Na het slechte volleybalweekend van vorige week stond voor Set Up DS 1 deze week de wedstrijd tegen de dames uit Hoogerheide te wachten. Deze wedstrijd mocht Set Up geen punten laten liggen als ze nog voor het kampioenschap willen gaan.

De eerste set begon stroef (4-4), maar dit was niet van lange duur. Set Up DS 1 wist een voorsprong te pakken, uit te bouwen en met degelijke cijfers de set binnen te halen; 25-11.

De tweede set begonnen de Meerlose meiden meteen sterk (6-2). Er was weinig tegenstand van VAT DS 1, 12-2, maar door wat slordigheidsfouten werden er toch een paar onnodige punten afgegeven. De set werd ondanks deze foutjes toch duidelijk gewonnen met 25-9.

In de derde set ging het weer goed. Slordigheidsfouten werden eruit gehaald en de er was weer een degelijk spel, 13-7, 20-11. Het was duidelijk dat Set Up DS 1 een maatje te groot was voor de dames van VAT DS 1. Zo kwam Set Up op 24-11 voorsprong, waarna een ongelukje gebeurden aan de kant van VAT. Door een ongelukkige val brak een van de speelsters haar arm. Hierdoor werd de wedstrijd gestaakt en werd deze set als gewonnen gegeven aan Set Up en de vierde set ook.

Volgende week zaterdag speelt Set Up DS 1 om 15.30 uur de uitwedstrijd tegen Argos DS 1 in Oeffelt.

(verslag: Set Up)


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)