Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum ± 1° met lokaal vorst a/d grond. Ook kans op een nevel- of mistbank. Overdag zonnig en droog. Max. 14°. Wind: OZO 2 Bft.

Sevenum is Baas van Horst aan de Maas

28 mei 2017

Het Team SKUKG uit Sevenum is uitgeroepen tot winnaar van de derde editie van Baas van Horst aan de Maas. Dit jaar deden er 25 teams uit dertien kernen van de gemeente mee aan het sport- en spelevenement.

De winnaar van vorig jaar Melderslo was gastheer van deze sportieve strijd. Stichting Baas van Horst aan de Maas kijkt tevreden terug op de editie van dit jaar: “Met de zon hoog aan de hemel, 25 deelnemende teams, 16 zelfgemaakte spectaculaire spellen en vele toeschouwers afkomstig uit Horst aan de Maas, maar ook daarbuiten, mag nu al gezegd worden dat de derde editie van Baas van Horst aan de Maas een daverend succes was. Met een super gave winnaar.”

Vanaf zaterdag 11.00 uur streden de teams in zelfgemaakte spellen tegen elkaar. Spellen als zeeslag, skojven, het boutspel, chaosdoelspelen en dizzy darts waren allemaal gemaakt door verenigingen uit Horst aan de Maas.

Na een barbecue in het 'Bazendorp' stond het eindspel op het programma. Laat op de avond mocht burgemeester Kees van Rooij de winnaar bekendmaken. Achter Team SKUKG van café Croes Moeke uit Sevenum werden Little Steef & the Smokers uit Kronenberg tweede. De derde plaats was voor America First Team Boems uit America.

Volgend jaar wordt het evenement­ in Sevenum gehouden. De winnaars mogen een jaar lang de titel Baas van Horst aan de Maas dragen. Zij krijgen ook borden met daarop Baas van Horst aan de Maas, die bij binnenkomst van hun dorp worden ophangen.


© 2018 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)