Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 0° met lokaal kans op gladheid. Overdag bewolkt maar meest droog. Tegen en in de avond regen. Max. 4°. Wind: WZW 3

Sevenum


Filteren op datum:
        

Vermiste 87-jarige dood aangetroffen in Sevenum

Gepubliceerd op: 15-12-2017 18:07

De bejaarde scootmobiliste uit Helden die sinds donderdagmiddag werd vermist is dood aangetroffen in het het buitengebied van Sevenum. Donderdag werd groot alarm geslagen nadat de 87-jarige vrouw niet terugkeerde van een controlebezoek aan de Regiopoli van VieCuri in Panningen.
Lees verder

Minder treinverkeer Venlo-Eindhoven

Gepubliceerd op: 13-12-2017 09:54

Tussen Eindhoven en Venlo rijden veel minder treinen als gevolg van een kapotte bovenleiding. Reizigers moeten rekening houden met vertraging.
Lees verder

Basisscholen dicht voor derde staking

Gepubliceerd op: 12-12-2017 08:17

De meeste basisscholen in het land zijn weer dicht dinsdag. Leerkrachten leggen het werk voor de derde keer dit jaar neer om te protesteren tegen de volgens hen te lage salarissen en te hoge werkdruk.
Lees verder

Sporthelden in Sevenum en Kronenberg

Gepubliceerd op: 11-12-2017 20:06

Triathlete Neiske Becks en wielrenster Sabrina Stultiëns waren donderdag 7 en vrijdag 8 december te gast op de basisscholen in Sevenum en Kronenberg. Dit vanwege de tweede KERNgezond-activiteit die in het teken stond van gezond gedrag. De topsporters gaven een gastles genaamd ‘De Held’.
Lees verder

Wereldlichtjesdag Sevenum afgelast

Gepubliceerd op: 10-12-2017 12:53

De geplande viering van Wereldlichtjesdag in Sevenum wordt verplaatst naar de blokhut van het Jongeren Gilde, gelegen aan het Pedje in Sevenum. Door het slechte weer wordt de viering van de buitenlocatie naar binnen verplaatst.
Lees verder

Meer Sevenum

© 2017 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)