Menu

Twitter feed Reindonk

Sevenum


Filteren op datum:
        

2913 elektrische apparaten ingezameld

Gepubliceerd op: 28-06-2018 08:30

Basisscholen De Krullevaar, De Kroevert en De Samensprong hebben een topprestatie geleverd door tussen 21 mei en 15 juni maar liefst 2.913 elektronische apparaten in te leveren.

Van deze apparaten worden de meeste onderdelen weer hergebruikt. Hierdoor hoeven er minder grondstoffen uit de aarde gehaald te worden. Bovendien draagt de inzameling er aan bij dat schadelijke stoffen niet in het milieu terecht komen.
Lees verder

Hegelsom nieuwe Baas van Horst aan de Maas

Gepubliceerd op: 13-05-2018 19:57

Hegelsom is afgelopen zaterdag de winnaar geworden van baas van Horst aan de Maas, op de tweede plek eindigde America en de derde plek was voor Tienray.
Lees verder

Lintje voor de heer Fun van Gassel

Gepubliceerd op: 26-04-2018 20:02

De heer Van Gassel is onderscheiden als Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Hij heeft zich als vrijwilliger bij Vereniging Hartezorg en De Hart&Vaatgroep ruim 20 jaar een ware coach getoond voor vele hartpatiënten. Daarnaast is hij werkzaam bij diverse parochies van de Federatie Horst als pastoraal werker.

Ook was hij werkzaam als vrijwilliger geestelijke verzorging bij Sevenheym en heeft in die hoedanigheid een grote bijdrage geleverd aan het welbevinden van de bewoners van het verzorgingshuis en het belijden van het Rooms Katholieke geloof.
Bovendien heeft de heer Van Gassel als bestuurslid van het Platform Gehandicapten Horst aan de Maas (2010-2014) een bijzondere bijdrage geleverd aan de leefbaarheid in Horst aan de Maas, in het bijzonder voor mensen met een beperking.
Lees verder

Lintje voor de heer Jac Aerts uit Sevenum

Gepubliceerd op: 26-04-2018 19:53

De heer Aerts was van 1973 tot 1988 zeer gewaardeerd bestuurslid en wedstrijdsecretaris van voetbalvereniging Sparta’18.

Vanaf 1986 is hij als enig bestuurslid voorzitter, secretaris en penningmeester van Zwemclub Kopje Onder en maakt hij mogelijk dat de meer dan 35 leden wekelijks een avond onder leiding van een badmeester verschillende trainingen kunnen volgen.

Lees verder

Hoogste punt nieuwe achtbaan Toverland

Gepubliceerd op: 18-04-2018 20:05

Attractiepark Toverland opent binnenkort het nieuwe themagebied Avalon. De bouw van deze enorme uitbreiding is op dit moment in volle gang. Woensdag werd het hoogste punt van de gloednieuwe wing coaster Fēnix bereikt. Op de top van maar liefst 40 meter hoog werd een vlag uitgehangen om deze mijlpaal te vieren.

De vlag werd gehesen door Jean Gelissen van de bouwdirectie uitbreiding Toverland, onder toeziend oog van ruim 200 bouwmedewerkers. “Iedereen die aan deze uitbreiding meewerkt is mede verantwoordelijk voor de toekomst van Toverland. We leveren een megaprestatie”, vertelt een trotse Gelissen. “Het bereiken van het hoogste punt van Fēnix is een geweldige kers op de taart.”

Fēnix is de allereerste wing coaster van de Benelux. Bij dit type achtbaan hangen de karretjes naast de rails, waardoor er een unieke vliegervaring gecreëerd wordt. Fēnix is maar liefst veertig meter hoog, 813 meter lang en heeft een topsnelheid van 95 km/u.
Lees verder

Meer Sevenum

© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)