Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum 13°. Overdag zonnige perioden en stapelwolken. Tegen de avond vanuit het Z.W. enkele regen- of onweersbuien. Max. 26°. Wind: O 2-3

Sevenum


Filteren op datum:
        

Bakkersland verder als Goedhart

Gepubliceerd op: 17-05-2018 16:00

Bakkersbedrijf Borgesius-Bakkersland splitst per 14 mei 2018 de combinatie op in meerdere zelfstandige bedrijven die verder gaan onder de namen Goedhart en Borgesius. De vestigingen in Panningen, Sevenum en Kerkrade en de rest van Nederland gaan dus door onder de bedrijfsnaam Goedhart. Borgesius levert brood en specialiteiten aan Ahold Delhaize.

De familie Borgesius, die in november 2016 Bakkersland overnam van Parcom Capital B.V., neemt deze stap vanuit de wens flexibel te blijven in een branche waar dagverse producten centraal staan. De Goedhart B.V.’s en Borgesius maken allemaal deel uit van dezelfde familieholding. Samen hebben ze twintig bakkerijen en bieden ze werk aan meer dan 2.000 mensen. (Bron: WijLimburg.nl)
Lees verder

Mattel play Sevenum opent deuren

Gepubliceerd op: 16-05-2018 20:58

Eind zomer 2017 is in Sevenum de bouw van een zeer uitgebreid Family Entertainment Center gestart.Onderdeel van dit gigantische project is een Mattel Play! speelconcept met een oppervlakte van ruim 2.000 m2.
Het family center in Sevenum opent op vrijdag 18 mei officieel haar deuren voor publiek!

Na Liverpool en Dubai opent Mattel Play! hiermee haar derde vestiging. Mattel Play! Sevenum is
tevens de eerste, aan een speelgoedmerk gebonden, attractie in de Benelux.
 
Voor meer informatie: www.mattelplaysevenum.nl
Lees verder

Inbraak bij Janssen-Noy

Gepubliceerd op: 14-05-2018 12:00

Bij de modezaak Janssen-Noy in Sevenum is bij een inbraak voor duizenden euro's aan kleding gestolen.
Dat meldt de politie. 

De inbraak bij de winkel aan het Pastoor Vullinghsplein gebeurde in de nacht van donderdag op vrijdag.

(Bron: De Limburger)
Lees verder

Hegelsom nieuwe Baas van Horst aan de Maas

Gepubliceerd op: 13-05-2018 19:57

Hegelsom is afgelopen zaterdag de winnaar geworden van baas van Horst aan de Maas, op de tweede plek eindigde America en de derde plek was voor Tienray.
Lees verder

Lintje voor de heer Fun van Gassel

Gepubliceerd op: 26-04-2018 20:02

De heer Van Gassel is onderscheiden als Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Hij heeft zich als vrijwilliger bij Vereniging Hartezorg en De Hart&Vaatgroep ruim 20 jaar een ware coach getoond voor vele hartpatiënten. Daarnaast is hij werkzaam bij diverse parochies van de Federatie Horst als pastoraal werker.

Ook was hij werkzaam als vrijwilliger geestelijke verzorging bij Sevenheym en heeft in die hoedanigheid een grote bijdrage geleverd aan het welbevinden van de bewoners van het verzorgingshuis en het belijden van het Rooms Katholieke geloof.
Bovendien heeft de heer Van Gassel als bestuurslid van het Platform Gehandicapten Horst aan de Maas (2010-2014) een bijzondere bijdrage geleverd aan de leefbaarheid in Horst aan de Maas, in het bijzonder voor mensen met een beperking.
Lees verder

Meer Sevenum

© 2018 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)