Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum 12 à 14°. Overdag is het opnieuw zonnig en droog met hooguit wat dunne sluierbewolking. Het wordt met 31° t… twitter.com/i/web/status/1…

Social media ook bij Streekomroep Reindonk

Streekomroep Reindonk is ook actief op social media.  We gaan hierin met de tijd mee", aldus directeur Pieter Janssen. 

Sinds kort is de streekzender ook actief op Instagram. Hiermee kunnen we nieuwsfoto's en filmpjes snel bij volgers brengen", vertelt Janssen. Instagram is voor Streekomroep Reindonk vervaardigd door student Leco Peulen uit Venlo. "Ik ben al lange tijd bezig met deze social media dienst, waarbij we meteen na de start bij Reindonk vele volgers kregen die geïnteresseerd zijn in nieuws-gebeurtenissen uit Horst aan de Maas", aldus de student.

Ook op Google+ zijn de nieuwsgebeurtenissen die de streekzender meldt terug te lezen. "Daarnaast hebben we ook onze Reindonk app. Hier zijn ook on demand en live de uitzendingen van radio en televisie te vinden. We merken dat steeds meer mensen via deze applicatie geïnformeerd willen worden, vandaar dat we ook hier onze diensten op aanbieden", aldus Pieter Janssen. De reindonk-app maar ook de website reindonk.nl zijn in Horst aan de Maas de meest-geraadpleegde nieuws-media, zo blijkt uit onderzoek.

Tijden veranderen snel in het media-landschap.  Dat is dan ook de reden dat we goed doordacht de nieuwe media inzetten bij onze organisatie", vertelt Janssen.

De Reindonk APP is verkrijgbaar in de Appstore of via Google Play.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)