Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 8° met hier en daar een nevel of mistbank. Overdag zonnig met enkele stapelwolken. Het blijft droog. M… twitter.com/i/web/status/1…

Spirato verwelkomt 100e lid!

15 maart 2016

Spirato bereikt eerste mijlpaal van 100 leden. In 2012 is de vereniging Spirato opgericht met als doel de gemeenschapsaccommodaties in Limburg te adviseren en te ondersteunen. Daarnaast richt Spirato zich op kennisdeling en belangenbehartiging.

De Smêlentôs in Evertsoord  is voor dit 265 inwoners tellend dorp van Horst aan de Maas van groot belang. Het is voor hen de enige plek in het dorp waar men elkaar kan ontmoeten en waar activiteiten kunnen worden georganiseerd.

Spirato gaat samen met bestuur en dorpsoverleg de komende tijd aan de slag met het ontwikkelen van een visie op de toekomst van De Smêlentôs. Een toekomstscenario waarin behoud van de functie van het gemeenschapshuis voor de inwoners van Evertsoord centraal staat.
Tijdens het dorpsgesprek in De Smêlentôs op woensdagavond 16 maart aanstaande om 20.00 uur, zal het 100e lid op feestelijke wijze door Spirato worden verwelkomd.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)