Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 14°. Overdag zon, afgewisseld door wolkenvelden. Later op de avond een hele kleine buienkans. Max. 28 à 30°. Wind: WNW 2-3

Sport


Filteren op datum:
        

De Peelse Golf Jeugd 1 promoveert

Gepubliceerd op: 17-07-2018 09:00

Het Jeugdteam 1 van De Peelse Golf heeft geschiedenis geschreven door in Biddinghuizen de promotiewedstrijd op Zondag 8 juli op zeer overtuigende wijze te winnen met 12-0.

Door voor het eerst in de historie van de club het allerhoogste niveau van de NGF-jeugd competitie te bereiken spelen ze in 2019 in de Hoofdklasse. In 2016 vierde de club het 25 jarig bestaan en dan is dit een geweldige opsteker vooral omdat het de jeugd betreft.

De weg ernaar toe is lang, maar De Peelse Golf besteedt al jaren veel aandacht aan jeugdgolf, wat zich nu uitbetaalt met een prachtig resultaat. Het team en de begeleiding en de club zijn er apetrots op.

Promoveren is één, maar dan moet het team zich handhaven in de hoogste klasse, en daar zal aan gewerkt moeten worden, want er is natuurlijk serieuze concurrentie. Samen met de begeleidende pro is een trainingsprogramma opgesteld om zich hier op voor te bereiden. Ook voor de andere jeugdspelers is dit een opsteker want ze zien dat heel veel mogelijk is
Lees verder

Horster deelnemers bij NK Minioren

Gepubliceerd op: 03-07-2018 21:08

Isis van Kuijk en Jorn Sprunken namen op zondag 1 juli namens HZPC deel aan de Minioren jaargangfinales in Dordrecht. Het jaarlijks terugkerend evement wordt ook wel gezien als het NK Lange Baan voor de Minioren.
Lees verder

Hosema Nederlands kampioen Dans

Gepubliceerd op: 27-06-2018 13:00

HOSMEA mag zich Nederlands Kampioen noemen met de dansgroep in de categorie tot en met 11 jaar. In de categorie beginners 12 tm 17 jaar behaalde HOSMEA een 3e prijs. Op zondag 24 juni mocht HOSEMA met twee dansgroepen deelnemen aan het centrale finaleweekend van de gymsport in Ahoy, georganiseerd door de KNGU.
Lees verder

Succes voor HZPC synchroonzwemsters

Gepubliceerd op: 27-06-2018 09:00

Na een jaar hard werken mochten de jongste synchroonzwemsters van HZPC op zondag 24 juni hun vaardigheden laten zien op de uitvoeringenwedstrijd van KNZB Regio Zuid. En dat deden ze met succes.
Lees verder

Podium voor Thijssen met Cristello

Gepubliceerd op: 25-06-2018 10:20

Het springconcours van afgelopen weekend om de Grote Prijs van Kronenberg kende een Limburgse winnaar. 
De in Sevenum geboren Leon Thijssen zette als derde starter een niet te kloppen tijd neer met Cristello. 
Hij hield daarmee de duitse Katrin Eckermann van haar vierde zege. 
Thijssen deed al vaker een gooi naar de zege in een twee sterren GP op de Peelbergen, maar niet eerder stond hij bovenop het podium.
(foto: Frank Papelard)


Lees verder

Meer Sport

© 2018 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)