Menu

Twitter feed Reindonk

  • Crowdfunding ‘Geef je instrument DOOR!’ gelanceerd bit.ly/2Qqnjmr

Sport


Filteren op datum:
        

CMV-regiokampioenschappen volley

Gepubliceerd op: 22-05-2019 12:00

Aan het eind van elk seizoen organiseert de Nederlandse Volleybalbond het CMV-regiokampioenschap. Tijdens dit kampioenschap strijden de beste teams uit Regio Zuid om de titel regiokampioen. Ook VC Set Up uit Meerlo deed weer mee met twee talentvolle teams.

De meiden van N4 1 waren gespannen. Voor hen was het de eerste keer maar al gauw verdween die spanning toen ze de eerste wedstrijden wonnen. Ze werden eerste in hun poule en wonnen ook de kwartfinale. In de halve finale speelden ze tegen Peelpush N4 2 uit Meijel (regiokampioen). Een bekende tegenstander tegen wie het altijd spannend opgaat. Na gelijkstand werd in de verlenging verloren. De laatste wedstrijd om de 3e plaats tegen Minerva uit Drunen werd wel overtuigend gewonnen.

Ook de meiden van N6 1 speelden om een finaleplaats en alweer tegen De Flamingo’s uit Gennep. Ze verloren helaas nipt. De laatste wedstrijd om de 3e plaats tegen Vollan uit Langeboom werd verloren ondanks aanmoediging door de meiden van Peelpush N6 1 (ook regiokampioen). N6 1 werd daardoor vierde.

Dikke thumbs up zijn er voor de coaches en trainers die dat mogelijk maken en als je dan verder bedenkt; de ouders, vrijwilligers, het bestuur, sponsoren, vrienden, … wow. ‘Gaat je V-hart van gloeien!
Lees verder

Rundje um ut Hundje start loopclinics voor jeugd

Gepubliceerd op: 06-02-2019 19:00

De organisatie van Rundje um ‘t Hundje heeft de ambitie samen met Lopersgroep de Peelrunners de jeugd enthousiast maken voor hardlopen en bewegen. Daarom organiseren zij loopclinics van 1 tot 1,5 uur voor basisschoolleerlingen op de atletiekbaan aan de Tienrayseweg in Horst. Verdeeld over vijf woensdagmiddagen.
Lees verder

Nieuwe hoofdtrainer RKSV Meterik

Gepubliceerd op: 30-01-2019 09:00

RKSV Meterik heeft Jan van Oijen aangesteld als nieuwe hoofdtrainer voor het seizoen 2019-2020. Oijen, 60 jaar, is woonachtig in Blerick.
Lees verder

HZPC op plaats 3 in Verenigingscompetitie

Gepubliceerd op: 16-01-2019 09:00

HZPC behaalde zondag 13 januari de 3e plek in de tweede ronde van de Nationale Zwemcompetitie. De ploeg uit Horst steeg hierdoor in het tussenklassement van de 7e naar de 3e plaats. Een evenaring van de beste prestatie ooit in de A-klasse voor HZPC.
Lees verder

Volle kalender voor de Peelbergen

Gepubliceerd op: 19-12-2018 15:00

De organisatie van Equestrian Centre de Peelbergen heeft ook in 2019 een volle wedstrijdkalender gepland. Het nieuwe kerstconcours blijft op het programma en daarnaast worden er nog zestien internationale evenementen in vier verschillende disciplines verreden.
Lees verder

Meer Sport

© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)