Menu

Twitter feed Reindonk

Sport


Filteren op datum:
        

Lars Kersten springt eruit!

Gepubliceerd op: 18-11-2018 11:00

In de ranking proef die vrijdagvond verreden werd in De Peelbergen nam Lars Kersten met Dobbey dankbaar bezit van de derde plaats. “In de laatste lijn had ik misschien een galopsprong minder kunnen rijden, maar ik wilde niet overdrijven”, vertelt de Limburger uit Egchel. Kersten moest springkanon Louise Saywell en Guido Franchi uit Italië voor zich dulden

Als derde starter trok Lars Kersten met Dobbey zijn eigen plan. “Dat ging bijna helemaal zoals ik wilde”, zegt de nummer drie kritisch over zijn eigen optreden. “De eerste lijn op zes galopsprongen ging goed, maar de draai naar de dubbel was een uitdaging. Je zag dat meer combinaties daar moeite mee hadden. Ik wilde niet te schuin aanrijden, waardoor ik Dobbey op de oxer wel iets been bij moest geven. Al met al liep ze weer super”

Foto: Lars Kersten met Dobbey
Lees verder

Eerste plaats voor HZPC Minioren

Gepubliceerd op: 13-11-2018 11:00

Zondag 11 november vond in het zwembad van Venray de Minioren Clubmeet wedstrijd plaats. Een wedstrijd die dit weekend door alle zwemverenigingen in Nederland werd gezwommen. In Venray ging HZPC Horst de strijd aan met 8 andere verenigingen uit Noord- en Midden-Limburg. De deelnemers zwommen niet voor medailles, maar voor het team.
Lees verder

Volleybal dames Set Up/MVC'64

Gepubliceerd op: 24-09-2018 15:00

Afgelopen zaterdag stond de eerste competitiewedstrijd in de promotieklasse op het programma. De dames van Set Up / MVC '64 DS 1 gingen naar Westerhoven om daar aan te treden tegen VC Bravo DS 1. De dames van Westerhoven waren vorig seizoen als 5e geëindigd in de promotieklasse, dus meteen een moeilijke wedstrijd voor het nieuw samengestelde team van Set Up/MVC'64 DS 1. Ook omdat het team van de nieuwe trainer Geert Robben vanaf het begin van de wedstrijd niet volledig was.

Na een stevig volleybalgevecht waren de setstanden: 25 - 11 26 - 24 25 - 11 21 - 25. Uitslag dus 3-1.

De kop is eraf, het eerste punt is binnen. Een compleet nieuw team, nieuwe samenstelling en een nieuwe trainer zorgt ervoor dat we nog veel kunnen groeien in de loop van het seizoen. Volgende week zaterdag 29-09-2018 gaan we op bezoek bij Were-Di DS 1 in Gemert. De wedstrijd begint om 18:00 uur. We hopen op veel support!
Lees verder

Het oudste handbal team van Nederland

Gepubliceerd op: 08-08-2018 09:00

HC Wittenhorst heeft in samenwerking met Excellent Life het oudste handbalteam van Nederland opgericht. Onder het mom van 'je bent nooit te oud om te sporten' willen zij iedereen, met een streefleeftijd van 65 jaar en ouder, de mogelijkheid bieden om te handballen. Vandaar dat het 'oudste team' is opgericht met de naam Handbal Masters.
Lees verder

Succesvol internationaal debuut Brent Janssen

Gepubliceerd op: 01-08-2018 11:00

Afgelopen weekend behaalde jeugdmenner Brent Janssen uit Swolgen tijdens zijn internationale debuut een zilveren medaille.
Lees verder

Meer Sport

© 2018 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)