Menu

Twitter feed Reindonk

Sport


Filteren op datum:
        

Kris Haanen naar WK karten

Gepubliceerd op: 21-09-2018 16:03

Kris Haanen, de elfjarige kartbelofte uit Meterik, heeft zich verzekerd van een ticket voor het WK in Brazilië. Hij is daarmee de jongste Nederlander ooit die in de Junioren-klasse meedoet aan de prestigieuze titelstrijd. Eind november komen 360 rijders uit ongeveer 50 landen samen op de baan van het Braziaanse Conde. Het evenement wordt ook wel de Olympische Spelen van de kartsport genoemd. (Foto Bas Kaligis)
Lees verder

Succesvolle week voor Oxalis

Gepubliceerd op: 17-09-2018 13:00

Korfbal - Na vorige week de volle winst te hebben gepakt, ging Oxalis er afgelopen week ook weer vol tegenaan. Het motto van trainer/coach Jan Wielink was deze week: ‘één zonnestraal maakt nog geen zomer’. Op donderdag 13 september wonnen de dames overtuigend met 5-12 in de 1e bekerronde van Arcades.

Zondag speelden ze uit tegen SCMH 1 in Veghel en Oxalis ging fel van start. Al snel was er een 0-2 voorsprong. In de eerste helft bleven er nog regelmatig kansen komen voor SCMH. Toch konden de dames van Oxalis de voorsprong zelfs nog vergroten. Hierdoor kwam er een ruststand van 4-8 op het scorebord te staan.

In de tweede helft was het al snel duidelijk dat Oxalis de overhand had en de kansen werden goed afgemaakt. SCMH kreeg weinig ruimte om te scoren en zo werd de voorsprong steeds verder uitgebouwd. Dit resulteerde in een mooie einstand van 5-15. Hierdoor zijn er weer twee punten binnen voor Oxalis.

Volgende week wordt er om 14.30 uur gespeeld tegen Celeritas (S) 1/Avanti (S) 1 op sportpark Wienus in Hegelsom.
Lees verder

Wittenhorst VR1 – Constantia VR1

Gepubliceerd op: 10-09-2018 11:00

Met de tweede overwinning in de beker, heeft Wittenhorst Vrouwen 1 zich geplaatst voor de volgende ronde. Vanmiddag werd Constantia VR1 met 5-3 verslagen.

Binnen 5 minuten weet Wittenhorst al de score te openen. Michelle de Wit scoort op aangeven van Carin Vissers: 1-0. Goede combinaties en mooi samenspel zorgen voor kansen, maar toch moeten we wachten tot de 20e minuut voor de tweede treffer. Britt Brugman scoort en krijgt het dan op haar heupen. Binnen 10 minuten noteert Brugman een zuivere hattrick en zet de score op 4-0. Toch moet voor rust Wittenhorst een doelpunt incasseren uit een counter: 4-1.

De gasten uit Wanroij komen goed uit de rust. Binnen een kwartier weten ze terug te komen tot 4-3. Wittenhorst lijkt het even kwijt, maar weet zich daarna goed te herpakken. Brugman tekent ook nog voor haar vierde treffer van de dag en zet daarmee de eindstand op 5-3.

Door deze overwinning is Wittenhorst een ronde verder in de bekercompetitie. Volgende week wordt er niet gespeeld, vanwege het terugtrekken van Hapse Boys uit de beker. Op 23 september start de competitie in de 3e klasse. We beginnen thuis tegen vv Schaesberg. Aanvang: 11.45u.
Lees verder

Het oudste handbal team van Nederland

Gepubliceerd op: 08-08-2018 09:00

HC Wittenhorst heeft in samenwerking met Excellent Life het oudste handbalteam van Nederland opgericht. Onder het mom van 'je bent nooit te oud om te sporten' willen zij iedereen, met een streefleeftijd van 65 jaar en ouder, de mogelijkheid bieden om te handballen. Vandaar dat het 'oudste team' is opgericht met de naam Handbal Masters.
Lees verder

Succesvol internationaal debuut Brent Janssen

Gepubliceerd op: 01-08-2018 11:00

Afgelopen weekend behaalde jeugdmenner Brent Janssen uit Swolgen tijdens zijn internationale debuut een zilveren medaille.
Lees verder

Meer Sport

© 2018 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)