Menu

Twitter feed Reindonk

  • Opbrengst Walk 4 the Roses naar onderzoek borstkanker bit.ly/2sIhFBP

Sport


Filteren op datum:
        

Mooie resultaten HZPC Synchroonzwemsters

Gepubliceerd op: 26-06-2017 08:30

In het Geusseltbad in Maastricht deed HZPC zondag 25 juni mee aan de Uitvoeringenwedstrijd Synchroonzwemmen Regio Zuid in het Geusseltbad te Maastricht. Maar liefst 15 synchroonzwemsters in de categorieën Aanloopdiploma’s, Age 2 (recreatief) en Senioren (recreatief) deden mee. 
 
De meiden van HZPC zwommen één solo, vier duetten en één ploeguitvoering, waarmee ze mooie resultaten boekten:
Lees verder

Lucas Porter eerste tijdens CS12* proef

Gepubliceerd op: 25-06-2017 20:04

De Amerikaanse Lucas Porter sprong voor het eerst in zijn ruiter carrière naar een GP-zege tijdens de CSI2* proef op het Equestrian Centre de Peelbergen. Hij verwees met zijn bliksemsnelle rit vader en dochter Eckermann naar de tweede en derde plaats.

14 van de 60 combinaties kregen een barrageticket voor het slotstuk van de 1.45m Grote Prijs van Kronenberg.
Lees verder

Goud voor turnster Sannah Spreeuwenberg

Gepubliceerd op: 25-06-2017 14:17

In Kaatsheuvel werden op zaterdag 24 juni de TD Zuid - Districtsfinale divisie 4 en 5 geturnd. De beste 36 turnsters uit Limburg, Zeeland en Brabant strijden in hun divisie op 4 onderdelen om de kampioenstitel. Van turnvereniging HOSEMA mochten deze dag 2 turnsters deelnemen.

Limburgs kampioen Sannah Spreeuwenberg in Jeugd Divisie 5 turnde een zeer goede wedstijd en ging met de eer strijk. Ze nam de gouden medaille verdiend mee naar huis en mag zich de beste van Zuid Nederland noemen!

Kim van Kempen, als reserve geplaats in Junior Divisie 5 turnde een goede wedstrijd, ze stond na 3 toestellen zelfs op een 4e plaats. Uiteindelijk na 4 toestellen eindigde ze op een mooie 15e plaats.
Lees verder

Geen slechte vrijdagavond' voor Ruben Lamers

Gepubliceerd op: 25-06-2017 14:06

'Ik heb wel eens slechtere vrijdagavonden gehad', grapt Ruben Lamers na zijn overwinning in de 1.45m Longines Ranking proef op Equestrian Centre de Peelbergen. Met Ariana Z klopte hij als laatste Nederlander in de barrage de tijd van de Ierse Anna Duff met Baron XVIII. Jarno van Erp nam met Al Capone dankbaar bezit van de derde plaats.
Lees verder

Geen Tour voor Wout Poels

Gepubliceerd op: 22-06-2017 13:39

Wout Poels doet dit jaar niet mee aan de Tour de France. Hij is door zijn ploeg Sky buiten de wedstrijdselectie gelaten.
Lees verder

Meer Sport

© 2017 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)