Menu

Twitter feed Reindonk

Sport


Filteren op datum:
        

Sport aan de Maas trekt nieuwe jas aan

Gepubliceerd op: 21-03-2019 15:00

In Horst aan de Maas kan iedereen sporten, bewegen en meedoen. Daar zorgt het team van Sport aan de Maas voor. “Ook wij blijven in beweging. Daarom trekken wij samen met wethouder Han Geurts een nieuwe jas aan en zetten wij onszelf nog beter op de kaart”, vertelt Ron Klemann (projectleider Sport aan de Maas).

“Wij helpen inwoners om fit en vitaal te worden én te blijven. Maar ook wij blijven in beweging”, vertelt Ron. “Om Sport aan de Maas nog beter op de kaart te zetten, hebben wij een nieuwe huisstijl ontwikkeld die uitstraalt wat we zijn: samen in beweging. Maar dat is niet alles. We gaan ook de mooie verhalen uit Horst aan de Maas vertellen.” Die krijgen een plekje op de nieuwe website. “We zetten de inwoners in hun kracht. En we laten zien dat sporten en bewegen niet alleen goed voor je is, maar ook hartstikke leuk.”

Het team van enthousiaste beweegcoaches van Sport aan de Maas zorgt voor een leven vol beweging. Van jongs af aan raken kinderen vertrouwd met sport, bewegen en gezondheid. Maar ook senioren en mensen met een beperking doen mee. Verenigingen worden klaargestoomd voor de toekomst en zorgen voor een mooi aanbod voor alle inwoners. Bij ons beweegt iedereen mee. Meer weten over Sport aan de Maas? Neem een kijkje op www.sportaandemaas.nl
Lees verder

Rundje um ut Hundje start loopclinics voor jeugd

Gepubliceerd op: 06-02-2019 19:00

De organisatie van Rundje um ‘t Hundje heeft de ambitie samen met Lopersgroep de Peelrunners de jeugd enthousiast maken voor hardlopen en bewegen. Daarom organiseren zij loopclinics van 1 tot 1,5 uur voor basisschoolleerlingen op de atletiekbaan aan de Tienrayseweg in Horst. Verdeeld over vijf woensdagmiddagen.
Lees verder

Nieuwe hoofdtrainer RKSV Meterik

Gepubliceerd op: 30-01-2019 09:00

RKSV Meterik heeft Jan van Oijen aangesteld als nieuwe hoofdtrainer voor het seizoen 2019-2020. Oijen, 60 jaar, is woonachtig in Blerick.
Lees verder

HZPC op plaats 3 in Verenigingscompetitie

Gepubliceerd op: 16-01-2019 09:00

HZPC behaalde zondag 13 januari de 3e plek in de tweede ronde van de Nationale Zwemcompetitie. De ploeg uit Horst steeg hierdoor in het tussenklassement van de 7e naar de 3e plaats. Een evenaring van de beste prestatie ooit in de A-klasse voor HZPC.
Lees verder

Volle kalender voor de Peelbergen

Gepubliceerd op: 19-12-2018 15:00

De organisatie van Equestrian Centre de Peelbergen heeft ook in 2019 een volle wedstrijdkalender gepland. Het nieuwe kerstconcours blijft op het programma en daarnaast worden er nog zestien internationale evenementen in vier verschillende disciplines verreden.
Lees verder

Meer Sport

© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)