Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond -3 à -4°. Overdag eerst bewolking maar na de middag ook zonnige perioden. Max. +1 à +2°. Matige ijskoude ONO wInd.

Sport


Filteren op datum:
        

Hoofdtrainer Jurcik weg bij Wittenhorst

Gepubliceerd op: 17-03-2018 07:56

Het bestuur van Wittenhorst heeft in goed overleg met hoofdtrainer Ales Jurcik besloten om de samenwerking per direct te beëindigen. Eerder kondigde de voetbalclub nog aan om het contract met Jurcik te verlengen tot en met volgend seizoen.
Lees verder

GFC'33 1 wint van Leunen 1

Gepubliceerd op: 14-03-2018 11:48

Het eerste elftal van GFC'33 moest het zondag opnemen tegen trainer Rogers voormalige club Leunen. Grubbenvorst had de thuiswedstrijd nog overtuigend met 4-0 gewonnen. Met Etienne Baghuis op doel liet het jonge GFC elftal liet zien niet bang te zijn voor Leunen en ging mee in de strijd. De eerste helft bood weinig kansen: met 0-0 gingen de beide teams aan de thee.
Lees verder

Stand voetbalclubs (speelronde 16)

Gepubliceerd op: 12-03-2018 12:39

Eindelijk hebben alle clubs weer eens een wedstrijd gespeeld en werd er niets afgelast. Wittenhorst, Melderslo, SVEB, GFC 33, Hegelsom, SV United, S.V. Lottum en America wisten allen te winnen. Sparta ’18, Sporting S.T. en Kronenberg wisten geen punten te vergaren.
Lees verder

Zilveren medaille voor Sylvester Snijder

Gepubliceerd op: 12-03-2018 10:09

Sylvester Snijder behaalde afgelopen weekend een zilveren medaille op de Nederlandse Kampioenschappen Handboogschieten. De Horstenaar is lid van Handboogsportvereniging de Schutroe.

Voor het eerst mocht hij meedoen met het NK Cadetten Recurve in Ysselsteijn, in de tweede klasse Compound. Na de eerste twee ronde begon het afkampen. Sylvester wist zich buitengewoon staande te houden en veroverde zo zijn plek in de finale. De spanning liep op tot de laatste pijlen. 

Met een nipte achterstand van twee punten op de nummer 1 ging Sylvester met een dik verdiende zilveren medaille naar huis.


Lees verder

Korfbalsters Melderslo D1 kampioen

Gepubliceerd op: 11-03-2018 18:30

Misschien ook door de zenuwen was het Melderslo D1 niet gelukt om vorige week zaterdag om in de wedstrijd tegen United het kampioenschap al binnen te halen. Zaterdag moest er dus gewonnen worden van Dakos om kampioen te worden. 

Van de zenuwen was zaterdag weinig te merken. Toen eenmaal de score geopend was bleven de mooie kansen komen. Door goed samenspel stond het met de rust al 7-0. In de tweede helft ging het net zo goed als in de eerste helft.

Ook in de tweede helft bleven de meiden scoren. Op het scorebord stond aan het einde van de speeltijd een score van 14-0. Het kampioenschap kon dus mee naar Melderslo.
Lees verder

Meer Sport

© 2018 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)