Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 11°. In de ochtend zon, na de middag ook enkele stapelwolken. Op de meeste plaatsen blijft het droog.… twitter.com/i/web/status/1…

Stage lopen bij Streekomroep Reindonk

Werken met camera's, monteren van filmbeelden, op zoek gaan naar nieuws, dit verwerken en het regelen van reportages voor radio, beeldkrant en televisie. Dit gebeurt dagelijks bij Streekomroep Reindonk. Hier wordt ook veel gebruik gemaakt van stagiaires, die hierdoor vakkennis opdoen.

Martin van Rooijen, stagiair:  "Ik ben vierde jaars leerling bij het ROC in Nijmegen en loop 20 weken stage bij Reindonk. Bijzonder leerzaam, omdat ik met vele facetten te maken krijg zoals het filmen en monteren van nieuws-items, het meedoen bij het kinderprogramma, reclamespots maken en zo meer." Streekomroep Reindonk is erkend leerbedrijf vanuit het SBB, de landelijke organisatie die organisaties toetst of ze het credo 'erkend leerbedrijf' mogen dragen.

Michelle de Wit loopt ook stage bij Reindonk: "Ik verzorg naast camera- en montagewerk ook een stuk redactie. Erg afwisselend."
 
Flexibiliteit en stressbestendigheid is een vereiste: "Het komt voor dat we 's ochtends komen en een uur later ergens zijn wat we vooraf niet wisten. Hierdoor moet je wel flexibel kunnen zijn", vertelt Martin van Rooijen.
"Ik ben een grafische opleiding aan het volgen", aldus Jolijn Lemmen. "Ik loop stage bij Reindonk en ontwerp commercials voor beeldkrant en website, ook bijzonder leerzaam."
 
Zelf stage lopen bij Streekomroep Reindonk kan. Mail naar directie@reindonk.nl.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)