Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 11°. In de ochtend zon, na de middag ook enkele stapelwolken. Op de meeste plaatsen blijft het droog.… twitter.com/i/web/status/1…

Start 80's week bij Reindonk

Vanochtend om 7.00u is de 80's Week bij Streekomroep Reindonk van start gegaan. Tot en met vrijdag 9 september zal de radiozender van de omroep tussen 7.00 en 19.00u stil staan bij gebeurtenissen en muziek uit dit decennium.

Naast internationaal nieuws zal er op de zender ook nieuws uit Noord-Limburg te horen zijn. Oude fragmenten, dialectnummers, de start van Rowwen Hèze, zijn enkele van de hoogtepunten. Daarnaast is er dagelijks in het actualiteitenprogramma een terugblik naar de jaren tachtig met een inwoner uit Horst aan de Maas. Zo vertelt oud gemeentesecretaris Bennie Oolthuis over de perikelen die in de jaren tachtig rondom het zwembad in Horst speelden, haalt Thei Verberkt de start aan van de Lokale Omroep Sevenum, vertelt Mark Nabben over speelgoed uit de jaren tachtig dat anno 2016 nog steeds in trek is en is er een lid uit de beginjaren van de dialectband Rowwen Hèze in de uitzending.

De tijd van de kubus, Back to the Future, jongens met een matje en gel in de haren, The Dukes of Hazard en meer. In de '80's Week' bij Reindonk komt dit allemaal terug.© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)