Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum ± 16°. Zondagochtend bewolkt en er zijn perioden met regen. Na de middag wordt het op 'n bui na droog met e… twitter.com/i/web/status/1…

Station America is terug

12 oktober 2017

De dialectband Station America presenteert op 22 oktober het eerste album. “Gestart in 2006 als coverband van Rowwen Hèze zijn we toe aan onze volgende stap”, zeggen de heren.

In 2014 nam de band nog afscheid met een slotconcert. Het afscheid was in de praktijk een korte stop want de afgelopen maanden heeft Station America in alle rust gewerkt aan hun eerste eigen cd. “Het is een album geworden met 11 dialectliedjes waar we erg trots op zijn! Natuurlijk hebben we ons laten inspireren door de mannen die ons al vanaf het prille begin inspireren. We zijn echter ook onze eigen weg gegaan, waardoor het een unieke plaat is geworden die we graag aan de buitenwereld willen laten horen”.

Onlangs werden alle leden van Rowwen Hèze al verrast met een exemplaar van het album 'Zonger wrieving geine glans'. Het grote publiek kan op 22 oktober kennismaken met de liedjes. De presentatie zal plaatsvinden vanaf 15.00 uur in poppodium SJOR in Roggel. Volgens de bandleden van Station America wordt het een albumpresentatie vol verrassingen.

Inmiddels staat de eerste clip van het album ‘'t Laeve’ ook al online.
© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)